Alo!

Milojko: Milijana je trudna, ali ne sa mnom

-

Milijana Božić ne prestaje da šokira javnost! Nakon što je muža Milojka Božića prevarila u rijalitiju s Nemanjom Stamatović­em, pre nekoliko dana, po izlasku iz rijalitija, kada je išla da proveri da li je u drugom stanju, završila je u stanu poznatog beogradsko­g fotografa Kobre. Sve ovo Milijani nikako nije išlo u prilog, a najveći problem imala je sa još uvek zakonitim suprugom Milojkom Božićem koji je rekao:

- Ona ne može nikoga da voli. Ne zaslužuje da bude majka mog deteta! Ne

želim da verujem da je to dete moje jer sigurno nije. Bila je sa mnogima - rekao je Božić i šokirao sve ukućane.

Dosta se spekulisal­o i o tome da li je Milojko uopšte sposoban da joj napravi bebu, s obzirom na to da je čovek u godinama, na šta Milijana nije odreagoval­a.

- Sa Kobrom nije bilo ništa! - rekla je Milijana, pa obrazložil­a:

- Što se tiče Milojka, ja nemam nameru da se mirim sa njim. Razvešćemo se čim izađemo odavde. Ja se njemu ne obraćam uopšte, on obraća pažnju na mene. Pokušala bih da budem sa nekim mlađim muškarcem jer sam radoznala da saznam kako bi to funkcionis­alo budući da sa starijima očigledno ne ide ispričala je Milijana. M. M.

Tara Simov potpuno je poludela nakon saznanja da je njen bivši dečko Mateja Matijević odmeravao pevačicu Katarinu Grujić, pa se prisetila teških reči koje joj je uputio. - On se pravi da je dobar dečko, a mene hvata za vilicu i priča mi kako ćemo da se je*emo. Je*ao je prostitutk­u i porno-glumice, a kaže da ga je sramota što njegova baba gleda vezu sa mnom - očajnički je govorila Simova.

- Smeta mu što ja peckam Mensura, zamera mi isključivo šta ja drugima radim, a ne ono što mi imamo u našem odnosu - dodala je Tara. M. M.

Učesnica „Parova“ne može da se odluči

ko je otac njenog deteta, a bivši partner odbija da poveruje da

je dete njegovo

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia