Alo!

Anđela nudi mesec dana seksa za 2.800 DINARA!

ŠOKIRALA SVE NEOBIČNIM POSLOVNIM POTEZOM

- EKIPA ALO!

Ovo radim sa svojim momkom koji sa tim nema nikakav problem. Sve gledamo isključivo kroz posao i zaradu

Čuvena opcije „„Only fans“(samo za fanove) poostala je vetviteru, oma popularna nagde morate da platitee određenu sumu novca kako biste pristupirž­aju. li eksplicitn­om sadrUprađu­je vo na taj način zarađi srpska starleta Anđela Veštiica.

Ekipa „Alo!“došlaa je u posed eksplicitn­og sadržajja koji nekada dašnja rijaliti zvezdobjav­ljuje na svom naloggu, a sudeći po snimcima i fotograđel­a fijama, Anđne preta pušta ništmašti, već prikazujes­ve ono sa

čim raspolaže. Dok na jednom snimku oralno zadovoljav­a partnera, na drugom Vešticu možemo videti kako se samozadovo­ljavala dildom koji je uz pomoć vakuuma čvrsto zalepila za pločice, a potom sela na njega. Dok se zadovoljav­ala na podu, na sebi je imala samo mrežicu, a gole grudi i cicamaca bile su na izvol’te.

Seks s igračkom i uzdahe koje je neumorno ispuštala snimila je u ogledalu, pa su fanovi imali prilike da vizuelno uživaju u plaćenom sadržaju.

Da starleta ima dobru računicu, jasno je i po specijalni­m ponudama koje stoje u opisu njenog zaključano­g porno-profila.

Osim korisnika koji plaćaju 26 dolara kako bi imali mesečni pristup svim njenim eksplicitn­im snimcima, za najvernije fanove tu su posebne ponude sa popustom, pa za tri meseca članstva treba izdvojiti 70 dolara dok bi za pola godine pristupa njenom „Only fans“profilu morali izdvojiti 110 dolara.

Ipak, Anđelu posebno ljuti što se seks snimci koje debelo naplaćuje pojavljuju u javnosti, povodom čega se oglasila na svojim društvenim mrežama.

- Moram da se oglasim povodom mojih novih snimaka i slika sa „Only fansa“. Dakle, imam pravo da radim šta poželim. Ovo radim sa svojim momkom koji sa tim nema nikakav problem. Sve gledamo isključivo kroz posao i zaradu. Žao mi je tog nesrećnika koji deli sadržaj jer ne znam šta misli da će postići time. Ako moj partner i ja nemamo problem s tim, ne znam zašto bi neko drugi imao poručila je Veštica.

I posle neko neka kaže da ljubav ne poznaje granice.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia