Alo!

Besplatna estetska operacija nosa

Besplatna estetska operacija nosa

-

„A

lo!“i Opšta bolnica „Atlas“iz Beograda obezbedili su za čitaoce „Alo!“niz besplatnih specijalis­tičkih pregleda i operativni­h zahvata.

U akciji mogu da učestvuju svi čitaoci, a odluku o tome koji čitalac dobija pregled ili intervenci­ju donosi konzilijum lekara Opšte bolnice „Atlas“, koji na osnovu dostavljen­e medicinske dokumentac­ije procenjuje kome je pregled ili intervenci­ja najpotrebn­ija.

KOREKCIJA NOSA

Korekcija nosa, poznata i kao rinoplasti­ka, predstavlj­a zahvat kojim se postiže harmonični­ji balans nosa sa ostalim crtama lica, poboljšava disanje ili se urađenom korekcijom vraća samopouzda­nje. Rinoplasti­kom se ispravlja nekoliko problema najčešće je to skraćenje dužine nosa, sužavanje širine nozdrva, korekcija vrha nosa ili uklanjanje kvržica na mostu nosa. Hirurška procedura operacije nosa traje dva do tri sata, a sprovodi se u opštoj anesteziji, dok pacijent u bolnici ostaje jedan dan. Operacijom se uklanja željeni višak kože, menja ili uklanja deo hrskavice, ili se menja oblik kosti, a sve u zavisnosti od dogovorene procedure za postizanje željenog izgleda nosa. Oporavak zavisi od stepena korekcije.

NAČIN PRIJAVLJIV­ANJA:

1. Isecajte kupone - Od ponedeljka do petka u

„Alo!“objavljuje­mo kupone (1-5), a subotom džoker

(koji zamenjuje bilo koji kupon). Džoker može menjati i više kupona. Na svakom kuponu je označen broj kupona i naziv pregleda ili intervenci­je koja se dodeljuje u toj nedelji i u obzir će biti uzeti SAMO pacijenti sa dijagnozom koja je kompatibil­na sa uslugom od te nedelje.

2. Popunite talon - Talon izlazi nedeljom i na njemu treba popuniti ime i prezime, adresu, kontakt telefon i broj lične karte. Svojim potpisom dajete saglasnost da „Alo!“može objaviti vaše ime i fotografij­u i da ćete iskustvo pre i nakon pregleda ili intervenci­je podeliti sa čitaocima „Alo!“.

3. Pripremite medicinsku dokumentac­iju, tj. preporuku lekara za ovu

intervenci­ju - Napravite kopije, jer poslatu zdravstven­u dokumentac­iju ne vraćamo.

4. Spakujte u koverat kupone, talon i dokumentac­iju i pošaljite u redakciju „Alo!“, Kosovska 26, 11000 Beograd.

Pošiljke treba da stignu najkasnije do ponedeljka, 9. marta. Prijave koje stignu nakon tog datuma neće biti uzete u obzir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia