Alo!

Uzmi me na fitnes lopti

Četiri top seks-poze u praznoj prostoriji za vežbanje ili kod kuće ukoliko imate fitnes sprave

-

Život se polako vraća u normalu, a sa njim i želja da dovedemo svoje telo do savršenstv­a (ili bar na obline pre karantina), ali i da usrećimo svoju drugu polovinu. Kad spojimo ta dva, dobijamo idealnu kombinacij­u - vežbe i seks.

Predlažemo vam četiri seks-poze koje možete da isprobate u praznoj prostoriji za vežbanje ili kod kuće ukoliko imate fitnes loptu i sprave koje su poput onih u teretani.

Divlji konjiae na lopti za pilates

Partnerka treba da osloni svoj stomak na veliku pilates loptu, a da se rukama odupire o pod. Muškarac joj prilazi stojeći i uzima je nežno otpozadi. Ukoliko lopta nije dovoljno velika ili je muškarac previsok, on može da savije kolena ili da podigne njene noge kao ručke od kolica te da maneveriše pri ulasku u nju. Ipak, budite oprezni jer lopta za pilates ume da bude nepredvidl­jiva i začas možete da sa divljeg konjića stignete do neobuzdano­g rodea.

Šipka za „na brzaka”

Partner treba da pomogne partnerki da uhvati rukama šipku za zgibove tako da joj noge vise u vazduhu, a potom treba da ih stavi njemu oko bokova. Neophodno je da muškarac ima snagu u gornjem delu tela jer će morati da je podiže držeći je za guzu. Pošto je ova poza vrlo zahtevna za muškarca, idealna je za seks na eks.

Dvojac bez kormilara

Za ovu pozu vam je potreban ergometar, odnosno sprava koja simulira veslanje. Partnerka treba da stavi nogu preko naslona za ruke tako da joj kukovi budu u vazduhu. Partner, držeći je snažno za guzu, lagano klizi u nju simuliraju­ći veslanje. Biće vam potrebno malo vremena da se usaglasite, a onda ćete uživati u svom erotskom dvojcu bez kormilara.

Bestežinsk­a ekstaza

U ovom zanimljivo­m položaju partnerka treba leđima da se osloni na veliku loptu za pilates i da stavi noge na njegova ramena. Glavu treba lagano da zabaci unazad, a rukama da se oslanja na pod kao da pravi most. Partner pruža nezaboravn­i oralni seks blago pomerajući loptu, dok partnerka pluta u bestežinsk­om raju orgazmične ekstaze.

Ukoliko lopta nije dovoljno velika ili je muškarac previsok, on može da savije malo kolena ili da podigne noge svoje partnerke

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia