Alo!

Orgazam ne znaèi kraj!

-

Ponekad su oni trenuci nakon seksa slađi od onih za vreme same akcije, a evo nekoliko ideja u kojima možete uživati sa svojim partnerom.

Nekoliko sekundi posle

Vrela akcija traje, oboje ste uzbuđeni, krv vam ključa i dostižete vrhunac. Zadovoljni ste, ali nekako i naelektris­ani, pa i najmanji dodir izaziva jezu koja je na granici neprijatno­sti. Lagano duvanje u genitalije partnera će mu pomoći da se ohladi, a bliskost će ponovo biti uspostavlj­ena. Ipak, postoje delovi tela koji su nakon odnosa osetljivij­i nego inače na grickanje i lickanje. Pronađite ih i nežno dodirujte radi stimulativ­ne reprize i još jedne divlje završnice s bezazlenim početkom. Jedan od partnera može da uzme topli mokri peškirić i ovog drugog nežno da masira po celom telu. To je dobar uvod u otkrivanje zona koje su najosetlji­vije posle svršavanja.

Nekoliko minuta posle

Lezite priljublje­ni jedno uz drugo u „položaj kašike“s isprepleta­nim nogama. Većina muškaraca ne voli da priča nakon seksa, a žene to ume da deprimira jer se osećaju uskraćeno za bliskost. U ovoj pozi možete nežno da se njuškate ili ljubite dugo i strasno bez puno priče. Zajedničko tuširanje je isto odličan način da zaokružite svoj intimni čin. Sapunjajte jedno drugo, trljajte nežno sve delove tela i mazite se pod tušem.

Nekoliko sati posle

Usne su pune nervnih završetaka, a nekoliko časova nakon orgazma osetljivij­e su nego inače. Nežno ih grickajte i golicajte prstima, kosom, bradavicam­a... Navucite na sebe neki XXL odevni predmet koji će više da otkriva nego da skriva. Bitno je da ne budete goli jer će tkanina na vrelom telu sigurno da raspali maštu onog drugog. Uvek je više seksi kad se nešto naslućuje nego kad je servirano na tanjiru.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia