Alo!

Đani, vreme ti je za pravi zatvor!

- O. KONATAR

Radiša Trajković Đani prekršio je kaznu tromesečno­g kućnog pritvora i izašao u restoran, a paparaco „Alo!” ekskluzivn­o je uslikao folkera kako uživa sa prijatelji­ma.

Kako ističe advokat Srđan Radovanovi­ć, Trajković će morati da bude oštrije kažnjen zbog kršenja već određene kazne.

- Za slučaj da Trajković nije uložio žalbu na presudu kućnog pritvora i da mu kretanje niko nije odobrio, kazna pritvora se pojačava i zahteva zatvorsku kaznu. Odlukama specijalno­g veća određuju se disciplins­ke mere jer kazna za povredu pritvora ne postoji, već se disciplins­ki odgovara. Naravno, postoji mogućnost da odgovara krivično i da posledice budu mnogo oštrije - objašnjava advokat.

Đanijevo ponašanje neprijatno je iznenadilo i njegovog starijeg kolegu Eru Ojdanića.

- Ne mogu da shvatim da Đani dopusti sebi takvu sramotu. Očigledno ni njemu ni sličnima njemu ništa ne znači to što ih predsednik Aleksandar Vučić sklopljeni­h ruku moli da poštuju zakon. On je klasičan primer one stare narodne: „Videla se vila u

čemu nije bila”. Došao je preko noći do para i slave i misli da je iznad naroda i države. Nek bude kažnjen za primer svima koji poput njega pomisle da im se zbog slave ne može ništa. Sramota! Ko ne ceni sebe, ne ceni ni druge, a on je pokazao sve

tim odlaskom u restoran - kaže Ojdanić, sa kojim se slaže i starleta Tijana Ajfon.

- Smešno je i tužno što gospodin Trajković misli da mu niko ne može ništa. Očigledno ga ne zanima zakon i slepo veruje da je jači od države. To mu je neko dozvolio i zato se tako i ponaša. Da provede nekoliko meseci u ćeliji, bio bi drugi čovek. Da je moja majka prekršila pritvorsku kaznu, poslali bi je u zatvor i platila bi više hiljada evra. Hitno mora da se uradi nešto sa tim praznim, bezobrazni­m, seljačkim glavama koje misle da su bitne samo jer su došle do malo više para. Fuj! - zaključila je Tijana za „Alo!”

„Došao je preko noći do para i slave i misli da je iznad naroda i države”

ERA OJDANIĆ

„Hitno mora da se uradi nešto sa tim praznim, bezobrazni­m,

seljačkim glavama koje misle da su bitne“

TIJANA AJFON

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia