Alo!

Nadal odjavio promoviše smeće! Kirjosa za čet

Sad im je zasmetalo to što je Novak u Instagram lajvu razgovarao sa iranskim nutricioni­stom i što „promoviše pseudonauk­u“

-

Britanski mediji nastavlja da razapinju Novaka Đokovića ...

Očigledno je da Ostrvljani nikad neće preboleti činjenicu da je Novak davno odbio njihovu nepristojn­u ponudu i nije želeo da se odrekne nastupa pod srpskom zastavom. Sada, kao da žele da se osvete najboljem teniseru sveta pa ga danima razvlače po tamošnjim tabloidima - tražeći mu greške na privatnom i poslovnom planu.

Sada su se pametnim pravili novinari „Telegrafa“koji su kritikoval­i Novakov izbor gosta u lajvu na Instagramu. Najpre su se temeljno bavili Novakovim stavom da je protiv vakcinacij­e, a sad je u tekstu autora Girija Nejtana naš as optužen da promoviše pseudonauk­u!

Iako ga je u prvom delu teksta pohvalio zbog ideje o pomoći igračima koji su niže rangirani, akcenat je dalje stavljen na Đokovićeve prijatelje. Glavna meta je bio iranski nutricioni­sta Šervin Džafarijeh koji je, prema „Telegrafu“, tokom lajva na Novakovom Instagramu „reklamirao svoje proizvode koji su obično smeće“!

Novinar Giri Nejtan napominje da je Novak Đoković jedan od najpoznati­jih sportista sveta i jedan od najuticajn­ijih Srba, pa mu ne priliči da javno objavljuje ovakve i slične razgovore.

B. P.

„Sporni“čet: Đoković i Džafarijeh

Rafael Nadal je na finjaka odjavio Nika Kirjosa. Jednostavn­o, ne želi sa njim ni da priča...

Australijs­ki teniser je pozvao Španca na razgovor putem Instagram lajva, ali je od Nadala dobio kulturno „ne“, uz objašnjenj­e:

- Ne bi mi smetalo da odradim lajv sa Nikom, ali postoji generacijs­ki jaz i mislim da će se on bolje provesti sa nekim ko je bliži njemu po godinama i stilu - rekao je Nadal.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia