Alo!

SEKIROM UBIO TRUDNU SESTRU, OCA, MAAEEHU...

Najjasniji i najdetaljn­iji vodiè do pomoaei

- E. H

Pobijena cela porodica! U centru Leskovca, juče oko 15 časova, Miloš I. (22) iz za sada nepoznatog razloga, najverovat­nije sekirom, ubio je svog oca Predraga I., svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu I. (19), koja je bila u drugom stanju, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu i njenu maloletnu ćerku Saru (12).

Miloš je lečeni psihijatri­jski bolesnik. Navodno, on je u policiji priznao da je usmrtio svoju porodicu sekirom.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića 8, pored Starog ureda, oko 14.45. Jedan od policajaca koji su ušli u kuću u kojoj se dogodila tragedija kaže da je prizor bio jeziv, pred kojim su svi zanemeli. Porodica je iznajmila kuću u Ulici Ratka Pavlovića nekoliko dana pre Uskrsa.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o porodici koja je socijalno ugrožena. Ljudima koji su im iznajmili kuću su rekli da su iz okoline Bojnika. Čovek koji je iznajmio kuću se svojim stanodavci­ma predstavio kao Predrag i rekao im da radi kao pripadnik obezbeđenj­a na gradilištu.

Niko od komšija nije čuo pucnjavu, pa se pretpostav­lja da su ubistva izvršena hladnim oružjem, objavio je portal “jugmedia”. Komšije kažu da se stradala porodica nedavno uselila u kuću, a ubijeni muškarac je radio kao čuvar na gradilištu.

- Miran, pristojan čovek, baš sam ga pre dve večeri video, ljubazno se javio. Preksinoć sam čuo svađu u kući, ali nisam obraćao pažnju na to. Juče ujutru, kad sam ustao, pošto mi je automobil bio parkiran ispred kuće, primetio sam da su otvorene kapija i ulazna vrata. Ceo dan niko nije izlazio - rekao je komšija i dodao da je kasnije primetio da dolaze policijske patrole.

- Kad smo videli koliko su policajci bili potreseni kada su izašli, sve nam je bilo jasno - ispričao je komšija i dodao da su devojku iz nesrećne porodice viđali ovih dana i da je bila trudna.

Miloš je lečeni psihijatri­jski bolesnik. Navodno, on je u policiji priznao da je usmrtio svoju porodicu sekirom

 ??  ?? Policija bila užasnuta zatečenim prizorom
Policija bila užasnuta zatečenim prizorom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia