Alo!

BOŠKO PRLJA RUKE UMESTO ĐILASA

-

Muškarci danas nisu mnogo hrabri ili ja ne obraćam dovoljno pažnje

Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju, spremio je dve kolone za predstojeć­e izbore, jednu koja će izaći na izbore, nju predvodi Sergej Trifunović, lider PSG-A, i drugu, koja će praviti opšti haos, izazivati nerede i bojkotovat­i izbore, a nju predvodi Boško Obradović, lider Dveri.

Pošto Obradović divljačkim ponašanjem sve više narušava poziciju koju Đilas pokušava da stekne u očima Evrope, oni su se dogovorili da odglume da su u svađi te da ispadne da Đilas nema kontrolu nad liderom Dveri i da nije odgovoran za sve incidente koje će Obradović do izbora izazvati, saznaje „Alo!” iz izvora bliskih opoziciona­rima.

- Posle prebijanja Marijana Rističević­a niko više ne može da opravda Obradoviće­vo

Dveri neće učestvovat­i na izborima, a njihov lider Obradović naveo je da ne želi da bude deo kilavog saveza koji je za pasivan bojkot putem Tvitera

Boško sprema nove i nasilnije akcije, a prvi čovek SZS-A želi da EU pokaže da on ne stoji iza nasilja koje planiraju dverjani

ponašanje te je Đilas procenio da mu je bolje da se prividno distancira od njega. Naravno da Obradović sve radi po Đilasovom diktatu, ali će se folirati da su u svađi i da Đilas nije odgovoran za incidente koje će Obradović izazivati. Kada lider Dveri kaže da ide u aktivan bojkot, to znači incidenti i nasilje, što se i do sada pokazalo na konkretnim primerima kažu naši izvori.

Da su naša saznanja i te kako tačna, pokazuje i to što Boško Obradović juče na pitanje u Skupštini Srbije na konferenci­ji za novinare da li ostaje u Savezu za Srbiju nije odgovorio direktno, već je rekao:

- Ne mogu da ostanem ni u kakvom kilavom savezu ili savezu koji je za pasivan bojkot koji podrazumev­a da se samo sedi i tvituje.

On je istovremen­o postavio pitanje da li će opozicija sklanjanje­m, povlačenje­m ili pasivnim bojkotom moći da zaštiti građane, koji su, kako tvrdi, ugroženi.

Na pitanje ko je u SZS-U spreman na aktivan bojkot, Obradović je kazao da će to pokazati naredni dani.

- Obaviću razgovore sa kolegama iz SZS-A i šire koalicije koja je za bojkot, kao i sa svim drugim akterima, sa grupama građana koji su spremni na aktivan bojkot ili pobunu i borbu za odlaganje izbora 21. juna - poručio je Obradović. EKIPA ALO!

 ?? FOTO: UNA KRŠEV ??
FOTO: UNA KRŠEV
 ??  ?? Prvo je hteo da linčuje političke protivnike, sad štrajkuje glađu, ko zna
šta je sledeće: Boško Obradović
Prvo je hteo da linčuje političke protivnike, sad štrajkuje glađu, ko zna šta je sledeće: Boško Obradović
 ??  ?? Zavlači građane Srbije godinama: Đilas
Zavlači građane Srbije godinama: Đilas

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia