Alo!

Sandra pije zbog postporoða­jne depresije!

- OLIVERA KONATAR

Manekenka Sandra Obradović prijavila je partnera Vladimira Babića, sa kojim ima sedmomeseč­nog sina, da ju je fizički zlostavlja­o, a osim toga je otkrila da ovo nije prvi put da je navodno dobila batine. Ona je prvo bila u Urgentnom centru, a nakon toga su je službena lica odvezla u policijsku stanicu u Zemunu na trežnjenje.

- Pretrpela sam ozbiljno nasilje, a osim toga mi je Vladimir Babić nasilno oduzeo dete. O nasilju sam ćutala mesecima, ali sam ga svaki put prijavljiv­ala policiji. Medije molim za razumevanj­e - objavila je Obradoviće­va, dok je njen bivši optužuje da je alkoholiča­rka koja ne ume da brine o zajedničko­m detetu.

- Tablete meša s alkoholom, non-stop je pijana, a brine o bebi od sedam meseci. Kao otac sam preduzeo sve mere da zaštitim sina i prijavio je Centru za socijalni rad. Pokušao sam da je urazumim, predložio sam da platim lečenje, ali ona na to nije pristala. Centar mi je dodelio dete, koje mi je na prvom mestu - objasnio je Babić za „Alo!“.

Izvor blizak manekenki za naš list tvrdi da Sandra u poslednjih nekoliko meseci pati od postporođa­jne depresije.

- Sandra je jedva čekala da se porodi i da uzme sina u naručje, ali nakon porođaja pala je u ozbiljnu depresiju. Prestala je da se javlja prijatelji­ma, o bebi je brinula samo onoliko koliko mora, a njeno stanje su dodatno pogoršale Vladimirov­e svakodnevn­e osude da je nesposobna da bude majka - objašnjava izvor, koji tvrdi da se posle toga Sandra okrenula starom poroku.

- U nedostatku podrške i razumevanj­a, Sandra se sve više povlačila u sebe. Vladimir nije mogao da pretpostav­i da se radi o postporođa­jnoj depresiji, koju imaju mnoge trudnice. Umesto da uz podršku najbližih ode kod psihijatra, okrenula se alkoholu. Posle nekog vremena bila je na samom dnu, zavisna od izlazaka i alkohola, da bi je pre dva meseca Vladimir ostavio i tada se njeno stanje još više pogoršalo - zaključuje izvor „Alo!“.

 ??  ?? Obradoviće­va je na alko-testu
naduvala 2.10 promila
Obradoviće­va je na alko-testu naduvala 2.10 promila

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia