Alo!

Anicaibjel­auratu doistreblj­enja!

Svi detalji nastavka popularne serije „

- SONJA ANDRIĆ

U drugoj sezoni serije „Tajkun“dvoje glumaca iz kultnog filma „Crni bombarder“ponovo se sreću

Poslednja epizoda prve sezone popularne serije „Tajkun“biće prikazana na RTS-U u ponedeljak, 18. maja, a kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, ekipa hit serije ovih dana se uveliko priprema i za nastavak nove sezone.

Osim što će nastavak doneti nove zaplete i likove, publika će i u drugoj sezoni gledati Dragana

Bjelogrlić­a u ulozi tajkuna, ali i Anicu Dobru, kojoj je poverena glavna ženska uloga.

- Iako je nastavak snimanja serije dugo bio pod znakom pitanja, producenti su nedavno dali zeleno svetlo za početak rada na drugoj sezoni. Scenaristi uveliko razrađuju zaplet radnje, a uskoro treba i da počne kasting za glumce koji će se pojaviti u novoj priči, ali prava klapa se ne očekuje pre leta - kaže naš izvor i otkriva kojoj glumici je poverena glavna ženska uloga.

- Anica Dobra je jedno od zvučnijih imena i nju će publika imati prilike da gleda u nastavku „Tajkuna“. Ona je dugo pregovaral­a s producenti­ma serije, ali je na kraju ipak prelomila i odlučila da se priključi

Scenaristi

uveliko razrađuju

nove zaplete, a uskoro treba

i da počne kasting

za glumce koji

će se pojaviti u nastavku

IZVOR

ekipi - priča naš izvor i objašnjava da će publika imati priliku ponovo da gleda Anicu i Bjelu u istom kadru.

- Njih dvoje su pre skoro 30 godina snimili kultni film „Crni bombarder“, koji je oboma doneo ogromnu popularnos­t u regionu. Tada su bili na početku svojih karijera, a iako su i nakon toga snimili filmove zajedno, nikada nisu uspeli da ponove tu magiju koju su stvorili u tom filmu - priča naš izvor i objašnjava da je Bjeli i Anici sada povereno da naprave malo drugačiju magiju.

- Aničin lik je uveden u priču na kraju prve sezone serije, kada je otkriveno da mladi tajkun

Bojan Simonović, kog tumači Vuk Jovanović, nije odrastao sa svojom biološkom majkom. Anici je povereno da tumači lik Vukove majke, ali osim njihovog odnosa, za publiku će biti interesant­an i odnos koji će ona imati sa likom koji tumači Bjela - priča naš izvor i otkriva šta publika može da očekuje.

- Njen lik je veoma kompleksan jer će morati da stane između sina i nekadašnje­g ljubavnika. Ona će tumačiti lik žene koja ne preza ni od čega u nameri da zaštiti svog sina. Zbog toga će se često sukobljava­ti sa likom koji tumači Bjela, a u jednom trenutku njihovo neprijatel­jstvo će prerasti i u otvoreni rat - priča naš izvor.

 ??  ?? FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ
FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ
 ??  ?? Otac i sin iz serije „Tajkun”: Dragan Bjelogrlić
i Vuk Jovanović
Otac i sin iz serije „Tajkun”: Dragan Bjelogrlić i Vuk Jovanović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia