Alo!

Gagi duguje zelenašima 18.000 evra

Denser se zadužio pre ulaska u „Zadrugu“

- OLIVERA KONATAR

Denser Gagi Đogani ne krije da je u „Zadrugu 3“ušao kako bi zaradio novac, ali ono što je propustio da ispriča svojim cimerima jeste da će morati da se odrekne dobrog dela honorara kako bi vratio dugove.

Naime, kako „Alo!“saznaje od izvora bliskog denseru, Gagi se nekoliko meseci pre ulaska u „Zadrugu“zadužio skoro 18.000 evra kod zelenaša, a planira da izmiri svoja dugovanja čim bude izašao iz rijalitija.

- Gagijeva karijera već duže vreme stagnira i odavno je prestao da zarađuje novac od nastupa. Poslednjih godina snalazio se kako je znao i umeo, a njegova porodica mu je u velikoj meri finansijsk­i pomagala. Tu ulogu je u jednom trenutku preuzela i njegova ćerka Luna, koja ga je skoro godinu dana izdržavala, a nakon pobede u „Zadruzi 2“čak mu je kupila i automobil - priča naš izvor i dodaje da je, uprkos tome, Đogani zapao u finansijsk­e probleme.

- U jednom trenutku Gagi je odlučio da sam vodi računa o sebi i da se više ne oslanja na pomoć svoje porodice, koja je sve manje imala razumevanj­a za njegove prohteve. Zbog toga, malo-pomalo, počeo je da pozajmljuj­e novac od zelenaša i da im se obraća svaki put kada mu zatreba pomoć - priča naš izvor i dodaje da se Đogani prvi put okrenuo zelenašima kada je mu je bio neophodan novac za popravku automobila.

- Pozajmio je nekoliko hiljada evra jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranj­e jednog dela stana, ali i za svakodnevn­i život. Ali to nije bio jedini put kada je pozajmio novac, već se zelenašima obraćao svaki put kada bi pozajmljen­o potrošio. Tada je već bio u pregovorim­a za ulazak u rijaliti, te je zelenašima obećao da će im dug vratiti čim izađe iz „Zadruge“- priča naš izvor i objašnjava da se Gagi zaduživao malo-pomalo, ali da se njegov dug na kraju popeo na 18.000 evra.

- Iako je suma koju treba da vrati prilično visoka, Gagi je dao reč da će pozajmljen­o vratiti čim mu bude legao honorar od učešća u rijalitiju. Planira tako da uradi jer ne želi da ima bilo kakve probleme kada izađe - rekao je naš izvor na kraju.

Pevač je dao reč da će pozajmljen­o vratiti čim mu

bude legao honorar od učešća

u rijalitiju

„Pozajmio je nekoliko hiljada

evra jer mu je novac bio neophodan za popravku automobila, renoviranj­e jednog dela stana, ali i za svakodnevn­i život“, priča izvor „Alo!“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia