Alo!

Nole igra za Monako, ali malo sutra

MALO SUTRA Bivši teniser Bendžamin Balar plasirao suludu priču...

- S. R.

Balar je izjavio da mu je NOLE REKAO DA će IGRATI za Monako u Dejvis kupu, ali PRAVILA ITF-A to SVAKAKO NE dozvoljava­ju!

Ponos nacije nadalje bi mogao da igra pod zastavom Kneževine Monako?

Zvuči šokantno, senzaciona­lno, ali potpuno nerealno, čak i smešno!

Novaka Đokovića svetski mediji poslednjih nedelja razvlače na sve strane, uglavnom u negativnom kontekstu, a sada se u prljavu kampanju uključio i jedan bivši teniser, Bendžamin Balar, rođen u Monaku, koji je izjavio:

- Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne ovoj državi i ovde je dobrodošao. Uvek je pomagao ovom gradu i učestvovao u raznim humanitarn­im akcijama!

Nije jasno otkud baš sad Balar da ispali ovakvu „bombu“, koja je verovatno mogla nekoga da uznemiri, čak i razočara.

Međutim, ova priča u startu ne pije vodu jer je prema pravilniku ITF-A promena reprezenta­cije u tenisu praktično nemoguća, pa sve i da Novak to želi, veoma teško bi mogao da realizuje plan da zaigra za neku drugu reprezenta­ciju. A setite se samo i izjava porodice Đoković, koja „nije htela da proda dušu“ni u najtežim vremenima, kada su im Britanci nudili državljans­tvo.

Francuzi pišu da je povezanost Novaka i Monaka velika, a naravno da su naveli i činjenicu da je on od 2007. godine stanovnik Monte Karla. Novak je čak finansijsk­i pomogao u renoviranj­u terena u Monaku.

Đoković je prvi put za Dejvis kup reprezenta­ciju Srbije zaigrao 2004. godine, to takmičenje osvojio je 2010. godine, a početkom godine je s reprezenta­cijom Srbije osvojio je ATP kup.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Bendžamin Balar
Bendžamin Balar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia