Alo!

Marta u karantinu na plaži!

EKSKLUZIVN­O ZA ALO! Marta Saviae zbog koronaviru­sa èetiri meseca boravi u Dominikans­koj Republici

- O. KONATAR

Marta Savić za „Alo!“svedoči o životu u Dominikans­koj Republici, gde je zbog koronaviru­sa

već četiri meseca na „prinudnom

odmoru“

Kada je pevačica Marta Savić krajem februara krenula na odmor u Dominikans­ku Republiku, nije mogla ni da nasluti da će, umesto planirane četiri nedelje, morati da ostane čak četiri meseca.

Martu je proglašenj­e pandemije koronaviru­sa, zatvaranje granica i otkazivanj­e prekookean­skih letova zateklo na ovom karipskom ostrvu, a kako je za

„Alo!“otkrila, povratak u Srbiju može da planira tek krajem maja.

Kako nam je ispričala, na egzotičnom ostrvu su i dalje na snazi mere za suzbijanje koronaviru­sa, a vreme pred početak policijsko­g časa Marta provodi na plaži.

- U Dominikans­koj Republici policijski čas traje od 17 do pet ujutru, a takve mere će biti na snazi do 25. maja. Tek kada prođe taj datum mogu da planiram povratak kući - kaže pevačica na početku razgovora za „Alo!“i dodaje da, uprkos tome što porodicu nije videla skoro četiri meseca, uživa u svakom trenutku na ostrvu.

- Iako svi pišu da sam ovde zarobljena, ne osećam se tako. Srećna sam što sam ovde, nemam nikakav negativan osećaj, već mi je mnogo lepo i dobro je što sam situaciju okrenula tako da budem srećna koliko god je moguće. Ono što je jedino važno jeste da su svi koje volim zdravo i dobro. Svi smo ovo vreme iskoristil­i na najbolji mogući način, da se odmorimo od svakodnevi­ce i da se posvetimo sebi - kaže supruga Mileta Kitića koja u Dominikans­koj Republici ima mnogo prijatelja.

- Volim ovu zemlju, more, sunce, plažu. Budući da ovde dolazim već deset godina, imam dosta prijatelja, tako da se ne osećam kao stranac već kao da sam svoj na svome - kaže Marta i zaključuje:

- Priznajem da sam ja od svih članova porodice najbolje prošla kad od planirane četiri nedelje uživam četiri meseca i to na najlepšem mestu na svetu.

„Ljudi misle da sam ovde zarobljena, ali to nije tačno. Volim ovu zemlju, more, sunce

i plažu, a budući da dolazim već deset godina, imam dosta prijatelja i ne osećam

se kao stranac“, ispričala je pevačica

 ??  ?? FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM
 ??  ?? „Ono što je jedino važno jeste da su svi koje volim zdravo i dobro“
MARTA
„Ovde policijski čas traje od 17 do 5 ujutru, a takve mere će biti na snazi do 25. maja“
MARTA
„Ono što je jedino važno jeste da su svi koje volim zdravo i dobro“ MARTA „Ovde policijski čas traje od 17 do 5 ujutru, a takve mere će biti na snazi do 25. maja“ MARTA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia