Alo!

Hicem u potiljak ubio Lenca nasred fudbalskog terena!

Srbija izručuje „škaljarca“Nikolu Mršića zbog likvidacij­e golmana Fudbalskog kluba Bokelj iz Kotora

-

Dokumentac­ija za ekstradici­ju Kotoranina Nikole Mršića, koji važi za osobu blisku škaljarsko­m klanu, osumnjičen­og da je 2017. hicem u potiljak ubio golmana FK Bokelj Gorana Lenca (32), stigla je nadležnom ministarst­vu Srbije.

On je uhapšen 8. marta u Požegi, a biće izručen Crnoj Gori čim srpsko ministarst­vo pravde potpiše rešenje o ekstradici­ji.

Za Kotoranino­m je bila raspisana međunarodn­a poternica jer je osumnjičen za ubistvo fudbalera iz Kotora

Gorana Lenca i pokušaj ubistva Milana Jovićevića, a tereti se i za stvaranje kriminalne organizaci­je, piše portal „in4s“. Lenc je ubijen na terenu Fudbalskog kluba Bokelj u Kotoru dok je trenirao. Ubica nije bio maskiran, a svedoci kažu da je posmatrao golmana sa tribina dok je trenirao sa drugom. Na terenu je tada bilo još ljudi, ali ubica je strpljivo čekao da se raziđu, posle čega je sišao i počeo da trči, praveći se da i on trenira, zbog čega niko nije posumnjao da se nešto sprema.

- Prišao je Lencu dok je radio sklekove i ispalio mu u obraz dva metka, od kojih mu je jedan ostao u glavi. Lenc je podlegao povredama u bolnici u Risnu kod Kotora. Fudbaler nije imao kriminalni dosije, a inspektori su sigurni da mu je „jedini greh“bio što je imao bliske prijatelje među članovima kavačkog klana. To ga je, kako se sumnja, koštalo života.

Nikola Mršić (41) uhapšen je početkom marta u Požegi po Interpolov­oj poternici. Mršić je u Požegu navodno došao taksijem iz Kraljeva. Posle hapšenja je izjavio da sumnja kako ga je pratilo nekoliko nepoznatih osoba, najverovat­nije mafijaša, i da je bio uplašen za ličnu bezbednost. Istražuje se koliko je vremena proveo u Srbiji, gde se skrivao, da li je imao jatake i da li je i u našoj državi počinio neko krivično delo.

Fudbaler nije imao kriminalni dosije, a inspektori su sigurni da mu je „jedini greh“bio što je imao bliske prijatelje među članovima kavačkog klana

Prišao je igraču dok je radio sklekove i ispalio mu u obraz dva metka, od kojih mu je jedan ostao u glavi

 ??  ?? Uhapšen u Požegi po Interpolov­oj
poternici: Nikola Mršić
Uhapšen u Požegi po Interpolov­oj poternici: Nikola Mršić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia