Alo!

Švercer bežao, pa ubio nevinog èoveka

-

Pokušavao je da pobegne policijsko­j patroli koja ga je jurila. Preticao je taksi i zato je prešao u suprotnu traku. Međutim, suprotnom trakom se kretao automobil koji je dolazio iz pravca Kragujevca, u koji se zakucao i svom silinom ga bacio u kanal pored puta. Policija je u Čačaninovo­m automobilu otkrila gepek pun cigareta

Na Ibarskoj magistrali, na delu puta od Čačka ka Kraljevu, u selu Preljina, juče ujutru se dogodila teška saobraćajn­a nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok su dve teško povređene, prenela je agencija RINA.

Do udesa je došlo kada je vozač automobila „fijat“, koji je dolazilo iz pravca Čačka, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s vozilom koje je dolazilo iz pravca Kragujevca, koje je od siline udara završilo u kanalu, dok je vozač poginuo na mestu nesreće.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje od očevidaca, vozač iz Čačka je izazvao karambol, a nesreći je kumovala prevelika brzina.

- Pokušavao je da pobegne policijsko­j patroli koja ga je jurila. Preticao je taksi vozilo i zato je prešao u suprotnu traku. Međutim, suprotnom trakom se kretao automobil, koji je dolazio iz pravca Kragujevca. Direktno se zakucao u njega i svom silinom ga bacio u kanal pored puta. Policija je u automobilu Čačanina pronašla pun gepek cigareta - navodi očevidac jezive nesreće.

Saobraćaj na ovoj deonici puta bio je usporen dok je trajao uviđaj i odvijao se jednom kolovoznom trakom sve dok slupani automobili nisu sklonjeni sa puta. E. A.

Begunac se direktno zakucao u automobil koji je dolazio iz Kragujevca i svom silinom ga bacio u kanal pored puta

 ??  ?? Jezivoj nesreći
kumovala prevelika brzina
Jezivoj nesreći kumovala prevelika brzina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia