Alo!

Svi Lunini švaleri na gomili u „Zadruzi 4”

- VESNA ĐORĐEVIĆ

„Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavnike“

Čelnik televizije „Pink“rešio da zakuva čorbu kao nikada do sada

Ako ste mislili da ste tokom desetogodi­šnje ere rijalitija na našim TV kanalima sve videli, prevarili ste se! Željko Mitrović će još jednom dokazati da uvek ima keca u rukavu.

Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, od septembra će se u „belu kuću“useliti svi učesnici rijalitija koji su do sada ostavili traga, ali ne samo oni.

Među 40 novih-starih takmičara, naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Tako ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu,

Gastoza i Marka.

- Mitrović uveliko potpisuje ugovore sa učesnicima nove sezone. U „Zadruzi 4“se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima koji su se emitovali na „Pink“televiziji, već i oni koji su se emitovali na drugim televizija­ma, kao što su „Parovi“, „Maldivi“, „Veliki brat“, a koji su se izdvojili po nečemu - ispričao je izvor blizak ovoj produkciji za „Alo!“.

- Osim Mikija Đuričića,

Kristijana Golubovića,

Stanije, Jelen Golubović, Zmaja od Ši pova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavni ke koji su takođe bili učesnici ili pobednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima - ispričao je izvor za „Alo!“.

Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u „Velikom bratu“pre više od 10 godina. Malo ko se seća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom

Đogani s kojom je i danas.

- Veza Slobe

Lune je obeležila

„Zadrugu 1“i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i

Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u „Parovima“i čak dva puta odneo pobedu, praviće im društvo - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kako nam je još rekao, Mitrović je spreman da iskešira vrtoglave honorare ovim učesnicima, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica „Zadruge 4“.

Nova sezona će početi 6. septembra, a u „belu kuću“će se useliti oko 40 takmičara. Koje još novine priprema Željko Mitrović, televizijs­ki magnat, ostaje nam da vidimo.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK, ATA IMAGES ?? Očekuje se žestoka borba između Marka
Miljkovića, Slobe Radanovića i Nenada
Marinković­a
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK, ATA IMAGES Očekuje se žestoka borba između Marka Miljkovića, Slobe Radanovića i Nenada Marinković­a
 ??  ?? Jedan sadašnji i dva bivša: Miljković, Radanović i Marinković
Jedan sadašnji i dva bivša: Miljković, Radanović i Marinković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia