Alo!

Bikoviae glumi Jesenjina

- DANIJEL RAKOČEVIĆ

„Jesenjin je bio buntovnik i zanesenjak koji je tragično završio svoj život i mnogim glumcima je san da njegov lik

tumače na velikom platnu”

Šipenko: Miloš je bolji od ruskih glumaca

Reditelj Klim Šipenko nedavno je u intervjuu za ruske medije rekao da je talenat koji poseduje naš glumac neprocenji­v.

- Kombinacij­a talenata koju imaju ruski glumci ne može da se meri sa onim što poseduje Biković.

Miloš je mlad, talentovan, prelep, šarmantan. Poseduje sve ono što bi trebalo da ima jedan glumac koji može da odigra više različitih likova. Ko drugi ima takvu harizmu?

Možda postoji još dvoje ili troje takvih glumaca.

Zaista iskreno verujem da je

Miloš srpski poklon ruskoj kinematogr­afiji - rekao je Šipenko u nedavnom intervjuu za ruske medije.

Miloš Biković već godinama uspešno gradi karijeru u Rusiji, a kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, srpski glumac bi uskoro mogao da tumači lik Sergeja Jesenjina, jednog od najvećih ruskih pesnika.

Naime, ruski reditelj Klim Šipenko, autor blokbaster­a „Sluga“, u kojem je Biković igrao glavnu rolu, uveliko radi na pripremi novog filma, a kako saznajemo, ulogu večitog dečaka ruskog pesništva planira da poveri upravo našem glumcu.

- Turbulentn­i život i tragična smrt Sergeja Jesenjina večita je inspiracij­a ruskih, ali i svetskih reditelja. Jesenjin nije bio samo pesnik, već i buntovnik, revolucion­ar zanesen idealima,

„Miloš je ruskog reditelja likom podsetio na pesnika, i veruje da jedino naš glumac ima tu dubinu i može verno da ga prikaže na velikom

platnu“

saanjar plave kose i zaljubljen­ik u rusko selo, iz kojeg jepotekao. Ali imao je i drugu stranu ličznato nosti, mnogima je pozda se ženio nekoliko puta, da se često opijao, ali i daje zbog kafanskih tuča završavao u zatvoru. Upravo zbog te dve krajnosti kada je reč o njegovoj ličnosti, za mnoizazov, ge glumce je veliki i ali i san da igraju Jesenjidod­aje na - kaže naš izvor i d da je ruski rediteljŠi­peni ko odlučio da odložipoče­ve tak snimanja filma svdok srpski glumac ne pristane da igra.

- Nakon saradnjje na filmu „Sluga“, Šipenko je izrazio želju da Bikorgeja vić tumači lik Ser Jesenjina. Ne samo ga je likom podseti ruskog pesnika, v zbog tog veruj tu dubinu jei može

nverno da

ga prikaže na velikom platnu. Njea govaideja je da

Autor blokbaster­a

„Sluga“uveliko radi na ostvarenju

u kojem će biti prikazani poslednji

dani ruskog velikana, a plan je da glavnu ulogu poveri našem

glumcu

snimi film o poslednjim danima slavnog pesnika, a poseban akcenat će biti stavljen na tragični svršetak njegovog života. Tačnije, reditelj planira da se bavi pitanjem da li se Jesenjin ubio ili je bio ubijen - kaže naš izvor i objašnjava da srpski glumac još razmišlja o novoj poslovnoj ponudi.

- Miloš je veliko ime u Rusiji i jedan je od retkih stranaca koji je na takav način prihvaćen u toj zemlji. Od saradnje sa Nikitom Mihalkovom u „Sunčanici“, pa sve do danas, Bikovićeva slava samo raste, a mnogi reditelji žele upravo njega u svojim filmovima, jer znaju da sve u čemu se on pojavi postaje bioskopski hit. Međutim, za Miloša je ta uloga veliki izazov, ali i odgovornos­t, te zbog toga još nije doneo definitivn­u odluku - priča naš izvor. Pozvali smo Miloša za komentar, ali se on nije javljao do zaključenj­a ovog broja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Seksi uraganka pokušala je da uzme momku telefon, ali joj to
nije pošlo za rukom
Seksi uraganka pokušala je da uzme momku telefon, ali joj to nije pošlo za rukom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia