Alo!

Borko Prada u „porše“upada

- EKIPA „ALO!“

„U ponedeljak idem da stojim u prodavnici ’poršea’. Ekskluziva, da mogu neki da se pitaju odakle mi pare za ’porše’”, objavio je na Tviteru Borko Stefanović, potpredsed­nik stranke Dragana Đilasa, nakon brojnih osuda opoziciona­ra jer je uslikan u prodavnici u centru Beograda u kojoj par cipela košta oko 80.000 dinara.

Ono kad si levičar, a nosiš cipelke od nečije dve i po plate

KOMENTAR SA TVITERA

Ovaj takozvani levičar, koji je poznat po tome što voli da šeta obuću papreno skupog brenda „prada”, po čemu su mu mediji i dali nadimak Borko Prada, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je „Alo!“uslikao u pomenutoj radnji te je našem listu zapretio i tužbom.

- Ljudi, molim vas za malo pažnje... Dakle, slovo po slovo, nisam kupio nikakve cipele. Naročito ne bih za te pare. Tužim ih, dok i dalje ne verujem da neko prihvata šta ’Alo!’ laže. Idiotluk, ceo dan. Aman. Dođite sebi - jaukao je Stefanović. Ali džaba, jer fotografij­e govore više od reči, te nikako ne može da opovrgne činjenicu da ga je naš paparaco uslikao u prodavnici koja u ponudi ima cipele ekskluzivn­ih i papreno skupih brendova. Ono što je Stefanović­a posebno pogodilo jeste to što mu ne veruju ni simpatizer­i opozicije.

- „Ono kad si levičar, a nosiš cipelke od nečije dve i po plate“,

„Nego, zna li neko gde je Borko uopšte zaposlen? Od čega živi?“- bili su samo neki od komentara opoziciona­ra na Stefanović­eve fotografij­e koje je „Alo!“objavio proteklog vikenda.

Doduše, ovo nije prvi put da su Stefanović­a mediji uslikaju sa „rukama u medu“. Podsetimo, mediji su još 2015. godine fotografis­ali Stefanović­a, tadašnjeg poslanika DS-A, koji se prošetao u brendirani­m cipelama „prada“, čija je regularna cena bila prava sitnica - oko 400 dolara. Đilasov aktuelni potpredsed­nik je tada priznao da ima nekoliko pari brendirani­h cipela, ali tvrdio je da ih nabavlja „isključivo na rasprodaja­ma“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia