Alo!

Danima se pripremao ZA SAMOUBISTV­O!

Ispovest Ivane Stanić, devojke pokojnog fudbalera Miljana Mrdakovića (38)

-

Ivana Stanić, pevačica i devojka bivšeg fudbalera Miljana Mrdakovića (38), koji se ubio pred njenim očima, u ispovesti za „Alo!” otkriva da je bilo pitanje dana kada će tako nešto da učini i da joj se čini da se poslednjih dana alkoholom pripremao za to!

Mrdaković je pucao sebi u glavu u petak uveče, u stanu u Preševskoj ulici na Zvezdari, u kojem je živeo sa Ivanom Stanić, učesnicom nekadašnje­g rijalitija „Maldivi”.

- Pijem lekove, jer se osećam grozno. Sve vreme sam bila uz njega! U trenutku kada sam shvatila da je pištolj kod njega, molila sam ga da ga odloži… Nisam uspela i nije mi dozvolio. Zvala sam njegovu majku, ali je on bio pijan, tako da ni to nije ništa vredelo. Mama je rekla da idem slobodno na svirku, a da on pije ako želi, ali da ostavi pištolj i ne pravi gluposti! On je na to odmahnuo rukom u fazonu „da, da, važi“. Plašila sam se da će se desiti nešto ružno, pa sam ga molila da ide sa mnom na svirku! Nije odgovorio ni potvrdno od kupatila do sobe oko tri metra. Samo sam vrisnula: „Šta radiš to?” i čula sam pucanj. Dok sam stigla do vrata, videla sam kako pada. U šoku sam ga dozivala, ali se nije odazivao .... Istrčala sam napolje i pozvala Hitnu kaže Miljanova devojka.

Ivana je ispričala za naš list da se Miljanu jednostavn­o sve skupilo.

- Dugo nije igrao fudbal, a ceo život je u tome. Verovatno nije bilo lako odjednom završiti karijeru. Mislim da ga je i to jako bolelo! Počeo je da se bavi i menadžersk­im poslom. Krenule su ponude, zvali su ga da bude trener, sportski direktor... Mogao je mnogo toga, ali je on jednostavn­o digao ruke! Mislim da su i finansije dosta uticale, ali najviše to što je bio u depresiji. Mislim da je svesno pio ta dva-tri dana, jer je želeo da to uradi. Verovatno je to neki trenutak slabosti kaže ožalošćena Ivana.

U jednom trenutku sam samo čula repetiranj­e pištolja. Vrisnula sam: `Šta radiš to?!` i čula sam pucanj

IVANA STANIĆ

 ??  ?? Miljan Mrdaković
Miljan Mrdaković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia