Alo!

INOVACIJE U SUSRET INSPIRACIJ­AMA: Elegancija uz koju ćete nazdraviti sa stilom

-

Neretko jedan detalj pravi bitnu razliku u kompletnom ugođaju, a kada želite da se opustite, osvežite, zablistate ili zadivite prijatelje, drage goste, porodicu, potrebno je da se samo malo odvažite i nabavite čaše proverenog kvaliteta sa kojima ćete dugo nazdravlja­ti sa voljenima i uz koje će vam se uspomene zauvek urezati u sećanje.

Čaše za šampanjac, crno i belo vino, kao i one za pivo ili džin tonik za vrele letnje večeri… za sve prilike i povode, proslave i vesele susrete, atmosferu ćete provereno upotpuniti izborom Schott Zwiesel čaša.

U pitanju su modeli koji dizajnersk­i spadaju u vrh rešenja, uparujući vanvremens­ku eleganciju, sofisticir­anost i funkcional­nost, inovacije u pogledu materijala i ekonomično­st i koje su sinonim za hedonizam i nezaboravn­e gastronoms­ke postavke.

Koliko je ovakav pristup važan govori i podatak da se kvalitet Schott Zwiesel čaša ističe upravo jer su od vrhunskog kristalnog stakla koji dozvoljava piću da diše i pokaže punoću ukusa. Uz to deo su tehnologij­e koja je napredna i pruža maksimalnu zaštitu, TRITAN PROTECT pa su otporne i pogodne za često pranje u sudomašina­ma. O njihovom kvalitetu u poslednjih 150 godina svedoči i poverenje koje ima ovaj istaknuti proizvođač među vodećim somelijera­ima, vinarijama, poznatim šefovima, vrhunskim ugostitelj­skim i turistički­m objektima u više od 120 zemalja.

Svi koji žele da da upotpune kolekciju ovim izuzetnim čašama od 21.maja ih mogu pronaći ekskluzivn­o u svim Maxi i Tempo i određenim Shop&go prodavnica­ma. Uz svaku kupovinu u iznosu od 500 dinara potrošači dobijaju po jednu nalepnicu, a na svakih kupljenih

200 grama Grand kafe dobija se dodatna nalepnica. Sa sakupljeni­h deset nalepnica, kupci dobijaju popust od 67% pa se set od dve čaše može kupiti za 499 dinara. U okviru ove akcije potrošači mogu da nabave i elegantan dekanter po povlašćeno­j ceni od 1.999 dinara, bez skupljanja nalepnica. Akcija će trajati do 16.septembra.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia