Alo!

Kristina: Smršala sam 20 kilograma!

-

Željko Šašić ne krije da mu je odnos sa ćerkom

Sofijom veoma važan, a u razgovoru za „Alo!“pevač je otkrio kako se slaže sa naslednico­m, ali i koliko može da utiče na njen ljubavni život.

- O meni i mojoj ćerki se godinama piše, nekada je istina, ali u većini slučajeva nije. Prvo sam se trudio da te

Voditeljka Kristina Radenković priznala je da se tokom druge trudnoće ugojila više od 20 kilograma, a da je višak uspela da skine tek nakon šest meseci.

- Svi me pitaju kako sam smršala, a ja, odmah da vam kažem, ne držim dijete i gnušam ih se. Jedem sve, osim slatkiša, jer ih ne volim. Još dojim, a 40 dana posle porođaja počela sam da treniram, a svaki drugi dan mi je na meniju pica. Smršala sam 20 kilograma za šest meseci - napisala je Kristina. K. L. neistine ispravim, da se svađam i objasnim narodu šta je istina, ali sad sam odustao. Sofija i ja se super slažemo, ali to ne moram nikome da dokazujem. Čujemo se redovno, viđamo, a šta će drugi da pričaju, ne bavim se više time. Ona je devojka koja ima 21 godinu, pametna je i brine dobro o sebi - rekao je ponosno Željko i dodao da se ne meša u ćerkin izbor momaka.

- Sofija me ne

„Ako je ona srećna i zadovoljna, i ja sam, osmeh na licu mog deteta je najvažniji“

ŠAŠIĆ

pita s kim će da bude u vezi, niti ja želim da se mešam u njen emotivni život. Ako je ona srećna i zadovoljna, i ja sam, osmeh na licu mog deteta je najvažniji. Svi me pitaju o njenom trenutnom emotivnom statusu, ali to ne komentariš­em otkrio je pevač, čija je ćerka, kako se pisalo, nedavno okončala vezu sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

K. LAZAREVIĆ

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia