Alo!

Otac bio pomoćnik Vladanu Milojeviću

-

Gostoprims­tvo

Priroda

Srdačnost

Ćevapi, pljeskavic­e i bakina sarma

Izlasci sa društvom

jedno od prva tri mesta u izboru za mis Belgije, sigurno ću se ogrnuti i srpskom trobojkom - započinje priču za „Alo!“najmlađa učesnica u izboru lepote. Otkriva kako je prelomila da pošalje prijavu.

- Predloženo mi je da se prijavim pošto se bavim modelingom. S obzirom na to da imam 16 godina razmišljal­a sam da li je to dobro, ali sam na kraju rekla sebi da ne želim da propustim tu šansu. Nije mi teško da putujem do Belgije pošto je samo na sat vožnje od Luksemburg­a. Polako se pripremamo za jul i nadam se da takmičenje u Antverpenu neće biti odloženo zbog koronaviru­sa.

Mlada Lara se bavila rukometom, ali je silom prilika morala da promeni sport.

- Trenirala sam pet godina ali kad smo se zbog tatinog posla preselili u Volos (Grčka) gde nije bilo rukometnog kluba, prešla sam na odbojku koju treniram već četiri godine u EVBC (Escher Volleyball Club Luxemburg).

Iako joj sigurno predstoji sjajna budućnost u modelingu, nadamo se i u sportu, Lara kaže da bi ipak želela da se bavi naukom.

Larin otac bio je asistent bivšem treneru Zvezde Vladanu Milojeviću kad je bio na klupi grčke Omonije.

- Zbog toga se u našoj kući navija za Zvezdu

- kaže Lara.

Zbog majke s ponosom ističem srpske korene i hvalim se mnogim stvarima, posebno ostvarenji­ma sportista

- Na prvom mestu mi je škola, pa sve ostalo. Želim da upišem mikrobiolo­giju, imam volju za učenjem, a kad hoćeš, sve možeš da postigneš - kaže Lara.

Iako nikad nije živela u Srbiji, obožava da boravi u Beogradu.

- Dolazim svake godine jednom ili dva puta kod bake Marije. Ona mi uvek ugađa kad je hrana u pitanju - kaže sa osmehom Lara. B. PAUNOVIĆ

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia