Alo!

Žena spasla život voði klana!

Tamara Zvicer oterala napadače na svog muža

-

To je prava žena! Tamara Zvicer (35) spasla je život svom suprugu Radoju Raletu Zviceru (37), navodnom vođi kavačkog klana, na koga su u utorak u Kijevu pucala dvojica plaćenih ubica! Kada su Petar Jovanović (46) i Milan Branković (31) otvorili vatru na Zvicera dok je džogirao, on se okrenuo i počeo da beži. Iako je ranjen pao, uspeo je da ustane i pobegne u ulaz zgrade, gde se sakrio. Za to vreme, dotrčala je njegova supruga Tamara, stala pred napadače i pucala na njih! Napadači su tada pobegli glavom bez obzira.

- Pucala je na napadače i vrištala. Upravo je taj njen potez sprečio napadače da dokrajče Zvicera. Ona ih je naterala da beže - rekao je izvor portala „detective-info“.

- Zanimljivo je da ukrajinski policajci nisu pronašli oružje iz kojeg je ona pucala. Veruje se da ga je bacila, ali zato su je snimile sigurnosne kamere. Tamara je legalno boravila u Ukrajini i ona je

Tamara je legalno boravila u Ukrajini i ona je suvlasnica kompanije koja je registrova­na u novembru 2018. u Poltavi, a koja posluje u oblasti ugostitelj­stva

Dok je Zvicer pokušavao da umakne plaćenim ubicama, dotrčala je njegova supruga Tamara i pucala na njih

suvlasnica kompanije koja je registrova­na u novembru 2018. u Poltavi, a koja posluje u oblasti ugostitelj­stva ispričao je naš izvor.

Zvicer se oporavlja u bolnici u Kijevu i njegovo stanje je stabilno.

- Zvicer važi za momka koji se bavi sportom, redovno je trenirao i nije konzumirao cigarete ni alkohol. Upravo njegova fizička snaga i zdrav način života su mu sačuvali život. To što je Tamara reagovala znači da su očekivali neki napad - rekao je naš izvor.

Ukrajinski mediji navode da su njihovu policiju još u aprilu srpske kolege obavestile da se sprema atentat na Zvicera. Tada je napravljen specijalni tim koji se bavio Zvicerom, ali i mogućim ubicama. Međutim, neko iz tamošnje policije, kako se sumnja, dojavio je ubicama da su provaljeni, pa su oni pustili kontrainfo­rmacije kako bi policija pratila pogrešan trag, pa je zato omogućen pokušaj ubistva.

- Utvrđuje se ko je napadačima omogućio da dođu u Ukrajinu i ko ih je povezao sa uhapšenim Rostislavo­m Černobrivo­m, višim narednikom ukrajinske policije. Prema istrazi, Černobriv je sa drugim policajcim­a iz kijevskog puka pomagao ubicama od trenutka kada su stigli u Ukrajinu - prenosi portal „kantri polisi“.

ENIS SADIKU

 ??  ??
 ??  ?? Oterela napadače
Oterela napadače
 ??  ?? Radoje na aparatima
Radoje na aparatima
 ??  ?? Izrešetan sa sedam hitaca
Izrešetan sa sedam hitaca
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia