Alo!

ŠEŠELJ: Šaroviae aee mi ostati u lepom seaeanju!

- J. Đ.

Jedan od čelnika SRS-A Nemanja Šarović podneo je juče ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci zbog toga što, naveo je, on i predsednik radikala Vojislav Šešelj imaju različite poglede na prilike u Srbiji i na pravac delovanja stranke.

- Zato smatram da je jedina prava i ispravna odluka da se povučem iz organizaci­je koju je on osnovao i da borbu za ostvarenje ideala u koje bezrezervn­o verujem nastavim samostalno naveo je Šarović.

On je dodao da je u SRS proveo više od dve decenije, te da je u prethodne 23 godine SRS bila organizaci­ja kroz koju je, istakao je, dao svoj doprinos u borbi za ostvarenje srpskih nacionalni­h interesa i dobrobiti svih građana. Lider SRS-A Vojislav Šešelj prokomenta­risao je za „Alo!“odlazak jednog od najodaniji­h saradnika sa kojim se, prema pisanju medija, poslednjih dana žestoko sukobljava­o na sednicama stranke.

- Cenim njegov postupak da podnese ostavku pošto je očigledno shvatio da sukobljava­nje sa strankom nikom nije u interesu. Krenuo je svojim putem i želim mu uspeh - rekao je Šešelj, a na konstataci­ju da je upravo Šarović decenijama bio jedno od zaštitnih lica radikala, naveo je:

- E pa decenije protutnjaš­e s vihorom. Na korektan način je napustio stranku, a šta je bilo pre toga, bilo je. Stvarno mu želim sreću u daljem radu i životu i želim sve najbolje njegovoj porodici. Ostaće mi u lepom sećanju dani naše saradnje, a sve ono loše možemo i da zaboravimo - rekao je Šešelj.

 ??  ?? Kraj saradnje: Šešelj i Šarović
Kraj saradnje: Šešelj i Šarović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia