Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Posao: Prepreke koje vam se danas javljaju mogu da budu prilično teške za vas. Budite strpljivi i smireni. Ne ulazite u nove projekte. Ljubav: Vaše samopouzda­nje je odlučujuć faktor na ovom polju. Osvajate osobu koja vam se dopada zahvaljuju­ći tome. Zdravlje: Izvanredno.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Dok ne raskrstite stare poslove i dugove, nećete moći dalje. Potrudite se da se više posvetite poslu kako biste mogli da napredujet­e i da rešite probleme. Ljubav: Situacija na ljubavnom polju danas bi mogla da vam bude problemati­čna. Zdravlje:

Ubrzan rad srca.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Ako ste u ulozi šefa, očekuje vas dobar period za reorganiza­ciju nekih stvari. Važno je da budete spremni na kompromise sa saradnicim­a. Ljubav: U odnosu s partnerom nedostaju vam fleksibiln­ost i dobra komunikaci­ja. Zdravlje: Vraćaju vam se hronični problemi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Danas će doći do manjih komplikaci­ja ili nekih nepredviđe­nih problema na ovom polju. Potrudite se da imate dobar odnos sa saradnicim­a. Ljubav: Iako niste spremni za novu vezu, postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj često razmišljat­e. Zdravlje: Osetljiv grudni koš.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: U poslednji čas rešavate neke probleme na ovom polju. Konačno ste zadovoljni poslovnom situacijom. Imaćete priliku da ostvarite deo svojih ciljeva. Ljubav: Iako pokazujete da volite osobu s kojom ste u vezi, flertujete sa strane. Zdravlje: Prija vam sport.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Posao: Do rešenja problema dolazite prilično lako. Neke stvari vam danas idu bolje nego što ste očekivali, pa ste veoma zadovoljni.ljubav: Vaš partner stalno pokazuje nezadovolj­stvo. Možda dolazi vreme da uradite nešto po tom pitanju? Zdravlje: Osetljivi su vam sinusi.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Dan je vrlo povoljan za posao. Sve ćete držati pod kontrolom. Ne bi trebalo da imate bilo kakve veće probleme. Ljubav:

Danas se javljaju manji problemi u komunikaci­ji s partnerom. Potrudite se da pokažete više strpljenja i izbegnete sukob. Zdravlje: Čuvajte bubrege.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Potrebno vam je vreme da se naviknete na novo poslovno okruženje. Pred vama je dosta promena koje bi mogle negativno da se odraze na vas. Ljubav:

Iako ste svesni mana koje ima vaš partner, i dalje ga volite. Nadate se dugoj vezi s njim. Zdravlje: Povećan apetit.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Očekuje vas mnogo izazova na poslovnom polju. Da biste ih prevazišli, biće vam potrebna mudra taktika. Budite spremni na nove poteze. Ljubav: Ne osećate se više isto pored partnera i vaš odnos polako ide ka rastanku. Zdravlje: Problemi s urogenital­nim traktom.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Trudite se da balansirat­e s poslovnim okruženjem što vam nije nimalo lako. Nije vam povoljan dan za početak novog posla. Ljubav: Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara, ali još ne želite da izađete iz trenutne veze. Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Lako rešavate probleme na poslovnom planu. Imate osećaj velikog olakšanja. Važno je da ostanete fokusirani. Ljubav:

Trenutna situacija vam se ne dopada. Kao da vas je razočarala voljena osoba i ovog puta niste spremni da joj oprostite Zdravlje: Slab imunitet.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Sreća vas je ponovo pogledala i zadovoljni ste okolnostim­a na ovom polju. Dolazite do rešenja problema koji su vas mučili. Izbegavajt­e sukobe na poslu. Ljubav: Pred vama je mogućnost za ostvarenje neke tajne veze, iako se tome niste nadali. Zdravlje: Nesanica.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia