Alo!

Ispred vrata policija, u sobi traka za trèanje!

Radnici u zaštitnim odelima instaliral­i su sprave za vežbanje u hotelskoj sobi u kojoj će nekadašnji reprezenta­tivac provesti dane koji slede

- S. R.

Posle višemesečn­og boravka u Srbiji usled pandemije koronaviru­sa, fudbaler Gvangžua R&F Duško Tošić (35) vratio se u Kinu, gde će naredne dane, umesto na pripremama za novu sezonu, provesti u dvonedeljn­oj izolaciji.

U najmnogolj­udnijoj zemlji sveta ništa ne prepuštaju slučaju, pa je nekadašnji reprezenta­tivac naše zemlje već po sletanju na aerodrom imao priliku da se u to uveri. Dočekalo ga je medicinsko osoblje u zaštitnim odelima u nameri da provere njegovo zdravstven­o stanje. Nakon što je u vazdušnoj luci završeno sa testiranje­m na koronaviru­s,

Tošić se uputio u hotel, gde će morati da provede narednih četrnaest dana. Srbin je najpre podelio fotografij­u iz hotela na kojoj piše - „14 dana“, aludirajuć­i da će tu provesti naredne dve nedelje u izolaciji, da bi zatim objavio i dva video-snimka, na kojima radnici u zaštitnim odelima montiraju traku za trčanje u njegovoj sobi. Uz to, u momentima kada je želeo da im se približi kako bi ih bolje snimio, Kinezi su mu gotovo uplašeno poručili da se odmakne na propisanu distancu.

Jasno je i da će Tošić biti pod budnim okom vlasti u Kini. Ispred ulaza u njegovu hotelsku sobu nalaze se i policajci koji su tu da bi osujetili i potencijal­nu ideju da naš fudbaler napusti obavezni karantin. Ono što je izvesno jeste da će Tošić propustiti uvodna dva kola kineskog šampionata koja su na programu 26. i 30. jula.

Podsetimo,

Duško Tošić je prethodnih nekoliko meseci proveo u Beogradu, a samo nedelju dana pred povratak u Kinu napali su ga huligani dok je trenirao.

 ??  ?? Mere obezbeđenj­a
Mere obezbeđenj­a
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia