Alo!

Plaćenik ubio Nišliju, žena kukala na srpskom!

Kamere snimile kako je upucan Saša Spasić

- E. A.

Nišlija Saša Spasić (56) ubijen je u tržnom centru u Ekvadoru naočigled supruge i ćerke! Nadzorne kamere su zabeležile dramu koja se dogodila na terasi jednog kafića, a snimak hladnokrvn­e likvidacij­e juče je obišao svet.

Kako prenose tamošnji mediji, Sašu je najverovat­nije likvidirao plaćeni ubica dok je sedeo u kafiću tržnog centra u Samborondo­nu. Ubica je pucao najmanje tri puta i potom pobegao. Ispred tržnog centra ga je čekao saučesnik na motoru i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Kako prenose mediji, napad se dogodio u ponedeljak, 20. jula, oko 18 sati, u delu tržnog centra u kom su restorani. On je s porodicom sedeo za stolom, kada mu je mladić, koji je prethodno sedeo na klupi, mirno prišao i ispalio tri hica u njega. Ostali gosti kafića su u panici počeli da beže, a Sašina supruga je vrištala i zapomagala na srpskom, dok su prolaznici stajali ispred kafića i posmatrali. Prema nezvanični­m saznanjima, jedan metak je pogodio žrtvu u glavu.

Sigurnosne kamere su zabeležile trenutak kada je plaćenik prišao porodici Spasić.

Jasno se videlo kako izgleda ubica, pa ga je policija brzo identifiko­vala i uhapsila.

- Ubica je u trenutku napada nosio crnu masku i crne pantalone. Kada se primakao kafiću, izvadio je pištolj iz pojasa i hladnokrvn­o pucao u žrtvu. Svedoci kažu da je pucao najmanje tri puta. Ubica je tamnog tena, mršav, kratke kose. Na snimku se vidi kako napadač beži, dok Saša pada na pod kafića. U vreme pucnjave u kafiću je bilo još osmoro gostiju koji su odmah potražili zaklon - preneli su tamošnji mediji.

Ubica je tamnog tena, mršav i kratke kose. Ispalio je tri hica i jednim metkom pogodio Srbina, koji se sručio na pod kafića, dok su se ostali gosti razbežali

 ??  ?? Pao mrtav naočigled supruge i ćerke: Nišlija Saša Spasić
Policija je u kući ubijenog pronašla svežnjeve novčanica
Pao mrtav naočigled supruge i ćerke: Nišlija Saša Spasić Policija je u kući ubijenog pronašla svežnjeve novčanica
 ??  ?? Uhapšen na osnovu snimka nadzornih kamera: Plaćeni ubica
Uhapšen na osnovu snimka nadzornih kamera: Plaćeni ubica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia