Alo!

TEGOM UBILA MONSTRUMA koji se krio iza lažnog imena!

ZLOČIN U DELIGRADSK­OJ Sanja Radojičić presudila nasilniku osuđenom za mučenje žena

- N. GAVRILOV

Ubijen monstrum mučitelj žena! Aleksandar Obadić (51) iz Beograda, koga je tegom od pet kilograma ubila ljubavnica Sanja Radojičić (27) iz Crne Gore, zapravo je Veseljko Okuka, koji je pobegao u Srbiju i promenio identitet zbog mučenja, kidnapovan­ja i iživljavan­ja nad ženama!

Obadić je 18. jula nađen mrtav u iznajmljen­om stanu u Deligradsk­oj 20 u Beogradu. Zločin je otkriven kada su prolaznici prijavili policiji da na terasi stana na sedmom spratu stoji krvava devojka i traži pomoć. Policajci su razvalili zaključana vrata i unutra zatekli Okuku u lokvi krvi. Stan je bio pun srče jer su se ljubavnici gađali flašama i čašama. Nađeno je i mnogo alkohola, a na stolu su bili tragovi kokaina jer su na njemu vukli crte i ušmrkivali ih.

Posle hapšenja Crnogorke isplivalo je da je Okuka odranije poznat policiji po svojoj mračnoj prošlosti!

- Za njim je poternicu bila raspisala Republika Srpska zbog sumnje da je počinio ubistvo u Sarajevu neposredno pred rat, ali nije poznato ko je žrtva. Pre 12 godina, u julu 2008, uhapšen je u hrvatskom gradu Crikvenici zbog sumnje da je vezao i tukao nevenčanu suprugu (27) iz Rijeke. Ženu je držao vezanu konopcem, ali ona je uspela da se oslobodi i sve prijavi. Policija je prilikom hapšenja kod njega našla kokain, pa mu je tada određen pritvor do 30 dana. Posle toga je pušten da se brani sa slobode i to je iskoristio da pobegne u Srbiju i promeni identitet - navodi naš izvor blizak istrazi i dodaje da nije poznato da li ga je Hrvatska osudila u odsustvu, ali se zna da je u oktobru 2009. zarobio M. P. (17) iz Kosovske Mitrovice u svom stanu u Njegoševoj ulici.

- Devojku je danima držao zatočenu i iživljavao se nad njom. Ona je uspela da pobegne potpuno gola, ogrnuta malim peškirom, a na glavi je imala povrede od udaraca pištoljem! Trčala je panično ulicom, a vrata joj je otvorio jedan stariji muškarac iz Ulice

Okuka je pre 12 godina uhapšen u Crikvenici, u Hrvatskoj, zbog sumnje da je vezao i tukao svoju NEVENČANU SUPRUGU (27) iz Rijeke

Aleksandar Obadić (51) iz Beograda, koga je bučicom od pet kilograma usmrtila ljubavnica, zapravo je Veseljko Okuka, koji je više puta hapšen zbog otmica devojka u Republici Srpskoj, a pre deset godina je tražen zbog ubistva

Okuka je u oktobru 2009. zarobio M. P. (17) iz Kosovske Mitrovice u svom stanu u Njegoševoj ulici u Beogradu

prote Mateje. U policiji je priznala da se bavi prostituci­jom i da je kod Aleksandra otišla na poziv, da radi svoj posao, ali joj on danima nije dao da izađe iz stana - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, ubijeni monstrum ima sina koji sa njim nije bio u kontaktu.

- On je sitna riba, nije uopšte bitan u tom svetu. Verovatno je muljao s drogom ili se bavio nekim sitnijim kriminalom. Voleo je da se kocka, a živeo je u iznajmljen­im stanovima, na različitim lokacijama - otkriva naš izvor.

Sanja je u policiji navodno izjavila da je ljubavnika ubila u samoodbran­i, dok se u tužilaštvu branila ćutanjem, posle čega joj je određen pritvor do 30 dana.

 ??  ?? Posle hapšenja u Beogradu osuđen na četiri godine: Veseljko Okuka
Posle hapšenja u Beogradu osuđen na četiri godine: Veseljko Okuka
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia