Alo!

Svaðali se i zbog monarhista

- D. R. M. J. D. R.

Dragan Šormaz, poslanik SNS-A, i Marijan Rističević, njegov kolega iz Skupštine, zaratili su početkom jula posle Šormazovog gostovanja na N1, gde se pojavio sa maskom POKS-A. Obe stranke su učestvoval­e na ponovljeni­m republički­m i lokalnim izborima, pa je Rističević to protumačio kao lobiranje za konkurenci­ju.

Mene stavovi Marijana Rističević­a ne zanimaju

DRAGAN ŠORMAZ

- Da ponovim - baš me briga šta on priča! Investicij­e su uvek poželjne, naravno, i iz Rusije i Kine! Ali strateška pozicija Srbije je uvek bila, jeste i mora biti Evropa! Članstvo u EU i savezništv­o

- Ne pristajemo na jačanje uticaja Turske. Kosovo nije turska provincija. Radovi na džamiji otpočeli su 16. jula, kao slučajno na godišnjicu vojnog udara u Turskoj. To

sa SAD. To ne isključuje prijateljs­tvo sa Rusijom, Kinom, Indijom, arapskim svetom, Afrikom... Ljudi ograničeno­g, navijačkog načina razmišljan­ja to ne razumeju - zaključuje on. pokazuje direktan napad na nezavisnos­t Kosova i njegove institucij­e, koje ćute - rekao je Gaši, koji je učestvovao u brojnim teroristič­kim akcijama OVK.

Kopredsedn­ica SMS-A Tatjana Macura otišla je s porodicom na odmor u Vrnjačku Banju, a građanima je poručila da je ovo idealno mesto za sve one koji letnji odmor ne mogu da zamisle bez plivanja i ostalih vodenih aktivnosti.

- Smeštajni kapaciteti su veliki i ponude su prilagođen­e svačijem džepu. U banji ima sedam izvorišta vode, od kojih se četiri koriste u lekovite svrhe, a sa tri izvorišta se voda flašira. Posebnu lepotu Vrnjačke Banje čine fantastičn­o uređeni parkovi, koji su idealni za porodične šetnje. Svojom lepotom se izdvaja centralni park koji obuhvata deo gde se Lipovačka reka uliva u Vrnjačku. U centru banje je i široka pešačka zona u kojoj možete popiti kafu, rashladiti se dobrim sladoledom ili kupiti koji suvenir od uličnih prodavaca koji su svoju robu izložili u drvenim kućicama, suvenirnic­ama - kazala je ona za „Alo!“.

 ??  ?? Bez dlake na jeziku: Rističević
Bez dlake na jeziku: Rističević
 ??  ??
 ??  ?? Protesti protiv džamije u centru Prištine
Protesti protiv džamije u centru Prištine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia