Alo!

Telefon odao Nišliju da je trgovao drogom!

U prvom trenutku se sumnjalo da je Saša Spasić u Ekvador došao s porodicom zbog posla u vezi sa farmacijom i da se zamerio farmakomaf­iji, ali su prikupljen­i dokazi pokazali da je ušao u posao s narko-kartelima

- N. GAVRILOV

Osim 250.000 dolara, u kući ubijenog nađeni su podaci i fotografij­e koji potvrđuju da je hteo da se dokopa lučkih i carinskih kontejnere za šverc narkotika iz Južne Amerike

Iz Spasićevog pasoša izvučeni su podaci da je uoči ubistva najčešće putovao u Bugarsku, Čile, Peru i Ekvador, navodi izvor

Nišlija bio deo narko-mreže! U telefonu Saše Spasića (56), koji je brutalno likvidiran u tržnom centru u Ekvadoru naočigled supruge i ćerke, nađeni su podaci i fotografij­e koji potvrđuju da je pregovarao da u lučkim i carinskim kontejneri­ma švercuje drogu iz Južne Amerike!

U Spasićevom stanu pronađena je suma od 250.000 dolara, a policija je saopštila da je ubistvo najverovat­nije obračun u vezi sa trgovinom narkoticim­a. U prvom trenutku se sumnjalo da je Spasić u Ekvador došao s porodicom zbog posla u vezi sa farmacijom i da se zamerio farmakomaf­iji, ali su prikupljen­i dokazi pokazali da je ušao u posao s narko-kartelima.

General Viktor Arus, komandir zone 8 u Ekvadoru, izjavio je da su u Spasićevoj kući našli dokumenta, a u mobilnom telefonu fotografij­e koji ukazuju na to da je pregovarao da dobije lučke i carinske kontejnere za šverc droge i otkrio da je ubica identifiko­van i da se za njim traga.

Kako saznajemo, iz Spasićevog pasoša izvučeni su podaci da je najčešće putovao u Bugarsku, Čile, Peru i Ekvador.

Napad se dogodio u ponedeljak, 20. jula oko 18 sati, u delu tržnog centra u kojem se nalaze restorani. Spasić je sedeo s porodicom kada je nepoznati mladić mirno prišao i pucao u njega. Spasić je preminuo na podu kafića, dok je njegova supruga zapomagala na srpskom.

- Ubica je pucao direktno u stranca i nije povredio članove njegove porodice, što znači da je likvidacij­i naručena. Inspektori su utvrdili da je zločin povezan s trgovinom narkoticim­a jer su u kući žrtve u naselju Aurora našli 250.000 dolara - navodi portal „extra.ec“i dodaje da je Spasić u Ekvador prvi put došao2018.

- Prvi put je ušao u Ekvador preko grada Huakilasa, a 15 dana kasnije je preko tog prelaza otišao u Peru. Od tada je nekoliko puta sa aerodroma u Gvajakilu išao u Srbiju, Bugarsku i Španiju. U Gvajakilu je boravio od marta ove godine navodi portal „radiohuanc­avilca.com.ec“.

Snimak ubistva šokirao je javnost jer se jasno vidi da su meci prošli na svega nekoliko centimetar­a od konobara i Spasićeve supruge.

 ??  ?? Ubica pucao iz neposredne blizine
Ubica pucao iz neposredne blizine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia