Alo!

Uzimam pare od fanova DA IH NE BI UVREDILA!

- V. Đ. M. M.

Luna Đogani poznata je po brojnim lapsusima i blamovima, ali će, kako se čini, uskoro morati da povede računa o tome šta i kada priča.

Naime, nakon što je procurio snimak na kojem se videlo kako od fana uzima 200 evra, Đoganijeva je pokušala da objasni tu situaciju, ali bezuspešno. Tako je priznala da to nije bio prvi put da joj njeni fanovi poklanjaju novac, koji ona prihvata jer ne želi da ih uvredi. - Žao mi je što se na tom snimku ne čuje šta mi ta žena govori dok mi daje novac. Ja sam joj rekla da mi je neprijatno, ali je ona insistiral­a da uzmem novac i objasnila mi je da je to umesto poklona koji je želela da mi kupi - rekla je Luna u emisiji „Narod pita“i dodala da to nije prvi susret s fanovima koji joj na ovakav način iskazuju svoju ljubav.

- Ja ne uzimam novac za fotografis­anje, kako su me sada svi okarakteri­sali, međutim, moji fanovi su takvi. Oni me vole i žele na sve načine da mi nešto poklone. Stalno mi donose cveće, ali ovim putem ih molim da to više ne čine jer ne volim cveće. Kupuju mi razne poklone i mnogo se troše, žao mi je zbog toga. Ali isto tako ima i onih koji, baš kao i ta gospođa koja mi je dala 200 evra, ne znaju šta da mi kupe, pa mi daju novac - pravdala se Luna i zakopala se još više. Umesto da je svima poručila da joj ništa ne treba sem njihove podrške i ljubavi, ona je samo rekla da joj cveće više ne donose. Ostale materijaln­e stvari, uključujuć­i i novac, očigledno su dobrodošle.

Kupuju mi razne poklone, ali ima i onih koji ne znaju šta da mi donesu, pa mi daju novac

Već je poznato da Lepi Mića nema blama, a ovog puta to je dokazao i na javnom mestu!

Tako je Mića nakon ručka u jednom restoranu najpre čačkao zube čačkalicom, a kamere ,,Paparaco lova“uhvatile su Miću dok je pljuvao ostatke hrane koji su mu se zaglavili između zuba neobaziruć­i se na ljude oko sebe.

Mićo, još nije kasno da naučiš osnovna pravila bontona!

 ??  ?? Molim fanove da mi više ne šalju cveće, jer ga ne volim: Luna
Molim fanove da mi više ne šalju cveće, jer ga ne volim: Luna
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia