Alo!

Monstrum na Banovom brdu ubija maèke, puca im u usta!

- N. GAVRILOV

Za mučenje životinja predviđena je zatvorska kazna do tri godine. Sugrađani iz tog dela Beograda u strahu od nepoznatog sadiste

- Sine moj, tugo moja! Dušo moja! - odjekivali su bolni jecaji iz dvorišta porodice Milosavlje­vić u selu Laćarak kod Sremske Mitrovice, koja je u stravičnoj nesreći na pružnom prelazu u selu Zminjak kod Šapca izgubila sina Nebojšu (46) i snaju Željku (39), dok su njihova dva sina teško povređena!

Tragedija se dogodila u subotu po podne kada se porodica Milosavlje­vić vraćala sa godišnjeg odmora iz Banje Koviljače. Njihov automobil „ford fokus” je od siline udarca završio u jarku pored pruge! Željka je ispala iz vozila i odmah je preminula, jer joj je prilikom udara voza, prema rečima očevica, odrubljena glava, dok je Nebojša bio živ još nekoliko minuta i izdahnuo je za volanom. Na zadnjem sedištu su bili njihovi sinovi, od 11 i osam godina, koji su zbrinuti u bolnicama i srećom nisu životno ugroženi.

Iz dvorišta porodica Milosavlje­vić, u Železničko­j ulici u Laćarku, juče se povremeno čula kuknjava i jauci. Porodica Milosavlje­vić nije htela da govori za medije, a okupljeni rođaci, prijatelji i komšije nisu mogli da veruju da se dogodila takva tragedija.

- Deca su dobro, stabilno su i nalaze se u bolnici. Šta da vam kažemo… Na pružnom prelazu nije bilo rampe, a očevici kažu da je voz uporno svirao...! Nemojte ništa da nas pitate. Imajte razumevanj­a - kazao nam je jedan rođak.

Komšije kažu da su jako tužni zbog Milosavlje­vića, jer je reč o porodici za primer.

- Njihova deca su najkulturn­ija i najvaspita­nija deca koju smo ikada upoznali. Nema bolje dece. Cela porodica je predivna i nemamo nijednu ružnu reč. Oni su toliko bili posvećeni svojoj deci i porodici, živeli su jedni za druge. Željka i Nebojša su završili ekonomiju i oboje su radili. Živeli su u kući sa njegovim roditeljim­a Živoradom i Biljanom, a sa njima je bila i

Nebojšina sestra. Porodica je tek iz medija saznala za tragediju. Neverovatn­o mi je da ih niko nije pozvao i saopštio im šta se dogodilo - ispričala nam je jedna komšinica.

Istraga utvrđuje kako se dogodila nesreća, a jedan komšija kaže da po selu kolaju različite priče kao se auto zatekao na šinama.

- Neki kaži da se Nebojši ugasio automobil i da ih je zato udario voz, dok drugi tvrde da nije video voz. Znam samo da na tom prelazu nema rampe. Stariji dečak je u šabačkoj bolnici, a mlađi je prevezen u Beograd i obojica su dobro - kaže naš sagovornik. Sahrana supružnika zakazana je danas, u 13 sati, na lokalnom groblju u Laćarku.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rođaci i prijatelji izjavljuju saučešće porodici
Rođaci i prijatelji izjavljuju saučešće porodici

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia