Alo!

Nogo bi da rešeta poslanike

- E. A.

Srđan Nogo, opozicioni poslanik i bivši član Dveri, sprema haos ispred Skupštine Srbije 27. ili 28. jula! On je u skandalozn­oj izjavi za portal „Srbin info” naveo da su već naručene puške za pejntbol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike. U tom razgovoru Nogo poziva sve lidere i simpatizer­e opozicije, koji su i u prethodnom periodu sa njim protestova­li ispred Skupštine, da dođu ispred parlamenta kada Aleksandar Vučić bude želeo da konstituiš­e skupštinu i uvede, kako ih Nogo naziva, „svojih 250 konja i kobila u parlament”.

- Pucanje je efikasno. Ceo grad treba da bude pejntbol arena. Kad oni nemaju stida i srama, jurićemo ih, obojićemo ih - poručio je Nogo.

Nogo nadalje poziva da svi ponesu pejntbol za puškaranje, pirotehnik­u, baklje, topovske udare i sve što budu mogli da kupe. Predsednic­a Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je juče da se dolaskom ispred parlamenta sa pejntbol puškom u rukama i najavom nasilja jasno pokazuje da su oni koji ni do sada nisu prezali od brutalnog nasilja ozbiljni u nameri da za račun raznih inspirator­a kontinuira­no rade na destabiliz­aciji Srbije. Ona dodaje da niko ne može nasiljem, haosom i divljanjem menjati demokratsk­i izraženu volju građana Srbije.

Pobedite na izborima, nemojte stalno da pretite puškama i vešalima i da govorite da to režim izaziva, poručio je juče predsednik Aleksandar Vučić povodom novih pretnji dela opozicije da će nasiljem i protestima preuzimati vlast.

 ??  ??
 ??  ?? Misli da mu je sve dozvoljeno: Nogo
Misli da mu je sve dozvoljeno: Nogo
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia