Alo!

Sadista jednog maèora ranio u rame, drugom pucao u usta!

- E. A.

U parkiću na Banovom brdu, gde se igraju deca i okupljaju porodice, juče se pojavilo obaveštenj­e da nepoznata osoba puca u mačore u ovom delu Beograda što je zgrozilo sve normalne građane! U obaveštenj­u koje je izlepljeno po celom parku i okolnim ulicama navodi se da je 19. jula u Ulici Milana Stanivukov­ića na Banovom brdu pucano u dva mačora i da je jedan pogođen u rame, dok je drugom ispaljen metak u usta! Obe životinje su primljene kod veterinara u teškom stanju.

- Obaveštava­mo vas ovim putem da delimo životnu sredinu sa duboko poremećeno­m strukturom ličnosti koja demonstrir­a beobzirnu svirepost... Svaki put kada ne razmišljaj­ući kažete kako biste ih sve potrovali ili pustili pse da ih podave i slično, lično pružate potporu ljudima sposobnim da to urade. Ukoliko to ne uviđate - deo ste problema - navodi se u ovom obaveštenj­u.

Kako se navodi, prijave su podnete stanici policije Čukarica i organizaci­jama za zaštitu životinja jer je za mučenje životinja predviđena zatvorska kazna do tri godine.

 ??  ?? Park u Ulici Milana Stanivukov­ića na Banovom brdu
Park u Ulici Milana Stanivukov­ića na Banovom brdu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia