Alo!

Upecao dabl-dabl

- S. R. S. R.

Ben Rotenberg polako preuzi- ma poziciju kolovođe među belosvetsk­im kritičarim­a Novaka Đokovića. Čak i kad teniski vladar ništa ne uradi i ništa ne kaže, Amerikanac ne prestaje s udarima.

Taj novinar „Njujork tajmsa“se sada pod plaštom brige za igrače javio s idejom promene formata turnira do kraja ove osakaćene sezone, a zapravo ne krijući želju da Srbina više ne gleda na teniskom tronu.

- Podržavam sve što će uzdrmati tenis u cilju dobijanja novih šampiona. To će staviti

Novaka Đokovića i drugu dvojicu iz velike trojke pod rafal! Nije nepošteno prema Đokoviću, samo mu otežava situaciju - rekao je Rotenberg u emisiji „Meč point“.

Njegov predlog, za koji tvrdi da je sjajna ideja, podrazumev­a da se mečevi do kraja godine igraju na dva dobijena seta na svim turnirima, uključujuć­i i grend slemove.

- To bi bila odlična prilika za slabije igrače da prekinu niz nepobedivo­sti velike trojke. Sad nije vreme da se igra u pet setova. Momci su bili u karantinu, nisu na vrhuncu fizičke spreme, a igraće masterse nedelju dana pre grend slemova. To bi bilo previše opterećuju­će za njih - smatra američki novinar.

Nikoli Jokiću se osladila pozicija pleja, pokazuju njegove brojke s druge test-utakmice uoči restarta NBA lige.

Prvoj zvezdi Denvera, a u odsustvu Džamala Marija i igrača na poziciji broj jedan u timu trenera Melouna, nedostajal­e su samo dve asistencij­e do tripl-dabl učinka. Somborac je Nju Orleansu ubacio 11 poena, uz 10 skokova i osam dodavanja za koš. Nažalost, to nije bilo dovoljno da Nagetsi izbegnu poraz - 104:119.

A pre nego što je otišao na megdan „pelikanima“, Jokić je pecao u Diznilendu.

„Pogodite koliko riba je uhvatio Nikola“, napisali su Nagetsi uz fotku objavljenu na Instagramu.

Podržavam sve što će uzdrmati tenis u cilju dobijanja novih šampiona

BEN ROTENBERG

 ??  ??
 ??  ?? Trofeje mu ne opraštaju: Novak Đoković
Trofeje mu ne opraštaju: Novak Đoković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia