Alo!

Zvezdina „generalka“protiv Borca

- S. R.

Posle snimaka iz Marbelje na kojima se vidi da Nole trenira na podlozi koja je identična onoj na kojoj se igra turnir u SAD, stigao je još jedan nagoveštaj da bi Đokovićevo ime moglo da bude među onim igračima koji će se do 3. avgusta prijaviti za US Open.

- Izgleda da je Novak naručio da mu se dostave loptice koje se koriste na US Openu kako bi mogao da trenira sa njima.

To je nagoveštaj da će, ipak, doći u Njujork. Videćemo šta će se dešavati u narednih nekoliko nedelja, ali u Njujorku se situacija popravlja iz dana u

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će imati generalnu probu pred početak Superlige. Rival izabranici­ma Dejana Stankovića biće Borac iz Banjaluke. Meč počinje u 19 časova na „Marakani“, a igraće se bez prisustva publike.

selektor Dejvis kup reprezenta­cije SAD, poziva javnost u SAD da ne veruju u reči koje trenutno izgovaraju svetski broj jedan i dva. - Verujem da će većina tenisera igrati u Njujorku. Ne morate da slušate ono što pričaju Novak ili Nadal. Njihove opcije su drugačije u odnosu na druge igrače. Verujem da je bolje da slušate slabije rangirane tenisere da biste shvatili čitavu situaciju.

A šta kažu oni na koje Mekinro aludira? Recimo, Stefanos Cicipas, trenutno šesti na ATP listi, ne krije da ima veliku dilemu. - Putovanje u Njujork je jako opasno. Šta ako se zarazimo virusom i onda ne možemo da

igramo deo sezone u Evropi? Nisam doneo odluku i trenutno sam bukvalno podeljena ličnost kada je reč o učešću na US Openu - objasnio je Cicipas.

Endi Mari, sa druge strane, objašnjava da se trenutno više sprema mentalno nego fizički za odluku da li će igrati na US Openu, Simona Halep je decidirano rekla da nje neće biti u Njujorku, dok Serena Vilijams uveliko najavljuje učešće...

- Za nas igrače najveći problem će biti samo putovanje. Pre nekoliko nedelja bio sam uveren da od US Opena neće biti ništa. Sada je drugačije. Nadam se da će se turnir održati, ali ako ga ne bude, šta da se radi, idemo dalje... - objasnio je Endi Mari.

Na koji potez će se Novak Đoković odlučiti? Ostaje nam samo da ćekamo... Rok za prijave je 3. avgust.

 ??  ?? Tri puta meri, jednom seče: Novak Đoković
Tri puta meri, jednom seče: Novak Đoković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia