Alo!

Iz sudnice pravo na plažu!

DRAGANU MITAR NE BRINE BRAKORAZVO­DNA PARNICA

- M. MARTINOVIĆ / V. ĐORĐEVIĆ

Otkako je izašla iz „Zadruge 3“, čini se da bivša modelsica Dragana Mitar živi punim plućima!

Ne samo da je raskinula vezu sa oženjenim ljubavniko­m Edisom Fetićem Edo već je rešila i da konačno svoj turbulentn­i odnos s još suprugom Sinišom Dragu Tako se Dragana tok dana našla na sudu, zbo no upadanje u stan koju tiv supruga, a iako se D pojavio na ročištu, to ku nije sprečilo da iz s smejana i zadovoljna. - Ovo ročište se odn upadanje u stan, ali i na Očekujem da će nešto od

vine pripasti i meni, zbog toga sam zapravo i podnela sve ove tužbe pošto ne možemo ništa da rešimo normalnim putem. Sa Sinišom nisam u kontaktu, imali smo pokušaj mirenja, ali sam rekla da ne želim da se izjašnjava­m dok se ne konsultuje­m sa advokatom - rekla je Dragana, koja je nakon ročišta žurila kući, kako bi se presvukla i otišla na Adu Ciganliju, dokle ju je pratio paparaco „Alo!“.

Dragana je svoje stvari smestila na jednu izolovanu klupu u parku, kako bi pobegla od radoznalih pogleda, a potom je nanela sprej za sunčanje. U jednom trenutku, bivša modelsica je legla na travu, kako bi se osunčala, ali budući da je bilo veoma vruće, vrlo brzo se predomisli­la pa je ustala kako bi pronašla deblji hlad. Međutim, kako nije mogla da nađe ono što je tražila , Dragana je rešila da brčkanje i sunčanje ostavi za neki drugi dan, te se uputila do svog automobila.

 ??  ??
 ??  ?? U jednom trenutku, bivša modelsica je legla na travu kako bi se sunčala
U jednom trenutku, bivša modelsica je legla na travu kako bi se sunčala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia