Alo!

Tužilac ga štiti, a on se sprda i sa ministrom policije

- EKIPA ALO!

Komšija prijavio policiji da se na placu svedoka-saradnika nalaze vozila kradena u Švajcarsko­j Zaštićeni svedok pretio: „Može i Stefanović da dođe, ali ovde nećete ući“Joksovićev­o obezbeđenj­e maltretira­lo je novinare „Alo!“i naredilo im da obrišu sav snimljeni materijal

Bahatost! Nebojša Joksović Joksa (49), svedok-saradnik koji je lažno svedočio protiv Darka Šarića da bi se domogao njegove višemilion­ske imovine, od 2017. je uzurpirao stolarsku radionicu u Vodovodsko­j 158a u Železniku, a juče je sprečio vlasnika i njegovog advokata da uđu unutra i sat vremena ih provocirao i pretio im svojim policijski­m obezbeđenj­em, saznaje „Alo!“.

Stolarsku radionicu je 2016. kupio Aleksandar Mićunović iz Beograda, a njegov advokat Dejan Lazarević navodi da je od početka 2017. ima problema sa Nebojšom Joksovićem, koji je tamo došao sa svojim obezbeđenj­em.

- Nisu mu dali da koristi radionicu zato što je Joksovićev­a štamparija odmah pored nje, deli ih jedan zid. Stavili su rampu i metalna klizna vrata i od tada ne može da se uđe - kaže advokat Lazarević i dodaje da je Mićunović s vremena na vreme išao do radionice da iz daljine vidi da li je sve u redu.

- Poslednjih 10-15 dana dobio je informacij­u da tamo dolaze automobili švajcarski­h tablica, da neka imaju i polomljeno suvozačevo staklo i da im tamo skidaju tablice i parkiraju ih u štek kod stolarske radionice. Dobio je informacij­u da izvesni Zeka, prijatelj svedoka-saradnika, dovozi ta vozila, skinuta sa osiguranja u Švajcarsko­j, i da ih preprodaje - otkriva Lazarević i opisuje incident koji se dogodio pre nekoliko dana kada je zvao policiju da vide vozila bez tablica.

- Muškarac koji se predstavlj­a kao šef obezbeđenj­a bio je izuzetno bezobrazan! Rekao je policajcim­a da ne mogu da uđu jer je on šef, a Joksović me je pitao: „Gde je taj ugovor da ga vidim?“Kad sam mu dao ugovor, on ga je zgužvao i bacio, govoreći: „Ne zanima me! Može i Stefanović da dođe, ali ovde ne možete da uđete!“Kad su policajci otišli, Joksović i njegovo obezbeđenj­e su provociral­i Mićunovića i mene još sat vremena: „Možemo da te uhapsimo zato što si prešao dva koraka rampu!“Smejali su se i govorili nam: „Nemoj više da vas vidimo, uhapsićemo vas!“- kaže Lazarević.

Reporteri „Alo!“su juče bili na terenu i razgovaral­i sa radnicima u radionici, a onda je izašlo Joksovićev­o obezbeđenj­e i naredilo im da izađu, dok su od fotografa tražili da izbrišu sve snimke na kojima se vide sporni automobili i džipovi.

Tamo dolaze automobili švajcarski­h tablica, neka imaju polomljeno suvozačevo staklo, skidaju im tablice i parkiraju ih u štek

DEJAN LAZAREVIĆ, advokat

 ??  ??
 ??  ?? Umislio da je bog i batina: Nebojša Joksović
Umislio da je bog i batina: Nebojša Joksović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia