Alo!

Prvi put u parlamentu!

- D. RAMADANI

Novopečeni narodni poslanici koji će 3. ili 4. avgusta, kada će najverovat­nije biti održana konstituti­vna sednica novog parlamenta, prvi put ući u Skupštinu Srbije za „Alo!“poručuju da su se vredno spremali i da će dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je narod ukazao.

Lav Grigorije Pajkić priznao je da ima malu tremu.

- Dao sam sve od sebe da izučim šta treba da radim, koje su moje odgovornos­ti. Što se tiče samog mandata, meni je zaista neizmerna čast što sam na listi „Aleksandar Vučić - Za našu decu“i što mi je predsednik Aleksandar Vučić ukazao poverenje. Drago mi je i što su nam građani ukazali poverenje na izborima i to je još veća odgovornos­t i zadatak da budemo što bolji i da pokažemo kako se bori za nacionalne interese. Trudiću se da dajem sve od sebe i da se vodim programom predsednik­a Vučića koji je odličan za Srbiju i koji je i do sada pokazao rezultate - kazao je on i dodao da je i njegovim roditeljim­a izuzetno drago što će biti narodni poslanik.

U ulozi narodne poslanice u novom sazivu parlamenta naći će se i Milena Ivanović, supruga

Olivera Ivanovića,

ubijenog lidera inicijativ­e SDP.

- Za mene je to lično velika i važna stvar. Trudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Biću odgovorna i borbena, trudiću se da menjam stvari nabolje, da dam svoj maksimalni doprinos. Nemam tremu s obzirom na to da sam odavno postala deo javnosti i političke scene Srbije. Sada sam otišla i korak napred, ali ni tu neću stati. Znam koliko mogu. Politika je sada deo mog života. Okolnosti su mi nametnule smer kojim se sada krećem i u tome, kao i svemu ostalom u životu, želim da budem pravična i uspešna. Onako kako me je moj Oliver učio - poručila je ona.

I Samiru Tandiru će ovo biti prvi poslanički mandat, a u Skupštinu Srbije ulazi kao drugi sa izborne liste Muamera Zukorlića.

- SPP je najjača bošnjačka stranka u Srbiji. Povećali smo broj mandata za 100 odsto na parlamenta­rnoj razini i napravili odlične rezultate na lokalnom nivou. To je dokaz da nam građani veruju. Spremni smo da u punom kapacitetu preuzmemo odgovornos­t i da Srbiju i Sandžak učinimo najboljim mestom za život. Svakako će naši poslanici dati novu dinamiku radu Skupštine jer je naš diskurs poznat kao beskomprom­isna borba za istinu i pravdu. Dogovor našeg lidera, akademika Zukorlića i predsednik­a Vučića ključno će uticati na naš nastup u parlamentu - kazao je Tandir.

 ??  ?? Vodiću se programom predsednik­a Vučića: Pajkić
Biću odgovorna i borbena: Ivanovićev­a
Da Sandžak bude bolje mesto za život: Tandir
Vodiću se programom predsednik­a Vučića: Pajkić Biću odgovorna i borbena: Ivanovićev­a Da Sandžak bude bolje mesto za život: Tandir

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia