Alo!

Prostitutk­o, ponovo aeu ti uzeti dete!

„Znam kim s imam znam čime posla, služi i se veze kakve sve ima. sve ja sam Međutim, rekla čista“, je za ona „Alo!“

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Sandra Obradović, koja je poslednjih meseci punila novinske stupce zbog borbe da vrati sina Andreja, koga joj je bivši partner Vladimir B. privremeno oduzeo, ponovo prolazi kroz agoniju jer joj, kako kaže, otac njenog deteta preti da će ponovo učiniti isto.

Naime, manekenka je objavila SMS prepisku sa Vladimirom i naglasila da joj „gospodin preti“. - Ološu, prostitutk­o, videćemo sutra kako mi ga nećeš dati - napisao joj je Vladimir u poruci, misleći na njihovog sina.

Ona mu je odgovorila, ali ni sama nije birala reči. - Završio si sa nama. Da te nema, narko-dilerčiću! - napisala mu je Obradoviće­va.

Onda joj je on, u prepisci, priznao ono što je ona, kako je rekla za „Alo!“, već znala, a to je da je unajmio nekoga kako bi je špijunirao. - Prosipaj ti kafu po parkićima, ja imam fotografij­e gde sediš i sa kim - dodao je on, a ona mu je odgovorila.

- Kao da ja to ne znam. Nemoj da sam te videla više u našim životima! - odbrusila mu je Sandra.

Međutim, ono što se krije iza svega toga, kako kaže manekenka za „Alo!“, daleko je opasnije od poruke koju je objavila.

- On mene prati i namešta, sve vreme. Znam da mi je za petama uvek neko ko me fotografiš­e dok sam sa detetom. Pokušava na sve moguće načine da me predstavi kao lošu majku i osobu uopšte, ali to mu neće uspeti. Prvo, ja se od svog sina ne odvajam i to koliko sam brižna majka znaju svi koji me poznaju, a drugo, ne može njemu biti bolje sa nekim drugim nego sa osobom koja ga je rodila - rekla je Sandra za „Alo!“.

Pretnje je, kako kaže, ne plaše, iako zna da nisu naivne, te da je Vladimir, kako tvrdi, opasan čovek.

- Znam s kim imam posla, znam čime se sve služi i kakve sve veze ima. Međutim, ja sam čista, istina je na mojoj strani, a dete je kod mene, gde mu je i mesto. Činjenica je da uživa i da je srećan, dokaz je njegov osmeh, koji ga krasi od kada se probudi pa sve dok ne zaspi. Vladimir neka nastavi da se bavi mnome, a za to vreme ću se ja baviti svojim sinom - rekla je Sandra Obradović za „Alo!“.

 ??  ?? „Vladimir neka nastavi da se bavi mnome, a za to vreme ću se ja baviti svojim sinom”: Sandra
„Vladimir neka nastavi da se bavi mnome, a za to vreme ću se ja baviti svojim sinom”: Sandra
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia