Alo!

„Žena od sultana“ne lièi na sebe!

- M. M.

Jedna od trenutno najpopular­nijih pevačica u Srbiji i regionu jeste mlada Tijana Milentijev­ić, koja je za svoje umetničko ime odabrala Tijana EM!

Ne samo da je promenila prezime zarad popularnos­ti, već je promenila i lični opis! Numera „Žena od sultana“vinula ju je na prvo mesto svih muzičkih lista, a Milentijev­ićeva se još nije snašla sa tolikom slavom! No prvi korak je definitivn­o učinila još pre zvaničnog izlaska ovog megahita. Nakon učešća u „Zvezdama Granda“, pre gotovo šest godina, Tijana je odlučila da koriguje sve nedostatke na licu, a kako je nedavno priznala za „Alo!“, to je učinila isključivo zbog sebe i toga se ne stidi. - Nije tajna i ne krijem da sam korigovala usne i grudi, ali ne zbog karijere, nego zbog sebe, sada sam sebi lepša. Oduvek sam bila zrelija od svih u svom društvu i izdvajala sam se. Počela sam da se bavim pevanjem kao vrlo mlada i bitno mi je da su me moji sugrađani i porodica podržali - rekla je ona nedavno za „Alo“.

Mlada pevačica Sandra Afrika rešila je da vrele letnje dane u Beogradu provede jednako dobro kao na nekoj dalekoj destinacij­i! No kako joj trenutna situacija u svetu zbog epidemije koronaviru­sa ne ide naruku, ona je rešila da se osunča na jednom privatnom bazenu!

Seksi guzu, po kojoj je i te kako poznata, istakla je u prvi plan, a tanga bikini joj se toliko „sakrio“, da praktično izgleda kao da je gola.

- Au, blago tom flamingu! - napisao je jedan pratilac ispod Sandrine objave na Instagramu.

Pevačica je nedavno u jednoj emisiji izjavila da ima najbolju zadnjicu na estradi, te da nema konkurenci­ju među koleginica­ma, a svojevreme­no je dala izjavu da bi pozadinu i osigurala.

- Osiguraću zadnjicu, ipak je ona moj zaštitni znak. Mislim da vredi dvaput više nego guza Dženifer Lopez, pa će suma biti milionska - kratko je poručila Sandra.

Pevačica je nedavno otkrila kako razmišlja o tome da osigura svoju zadnjicu

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia