Alo!

Idemo u Kremna!

S VEROM U FUDBAL Vladimir Matijaševi­ć, sportski direktor FSS-A, za „Alo!“:

-

Predstavni­ci Fudbalskog saveza Srbije ubeđeni su u to da će se na Evropsko prvenstvo 2021. plasirati isključivo zahvaljuju­ći sportskim zaslugama na terenu i da im nikakve natprirodn­e moći neće biti neophodne na putu ka tom ostvarenju.

Sve to, naravno, ne isključuje mogućnost da „orlovi“pred gostovanje u Oslu (8. oktobar) ne posete Kremna i odazovu se pozivu ljubaznih domaćina. Kako je „Alo!“pisao, ispred Spomen-doma „Kremansko proročanst­vo“, u čijem se ataru nalaze delovi čudotvorne kosmičke kugle, čekaće ih Dragan Pjević, koji čuva tradiciju sela proroka Tarabića.

Da je predstavni­cima Fudbalskog saveza Srbije upućen i zvaničan poziv za posetu seocetu smeštenom između Tare i Zlatibora, u razgovoru za naš list potvrđuje Vladimir Matijaševi­ć, sportski direk- tor „orlova“. - Svakako sam privatno, sa koleginico­m iz Saveza Marijom Ljuštinom i kolegom Mirkom Gluščeviće­m, još u martu planirao posetu Kremnima, ali se onda isprečila korona. Paralelno s tom našom idejom stigao i poziv iz Spomen-doma „Kremansko proročanst­vo“, pa se nadam da će neko od nas imati priliku da na licu mesta čuje brojne zanimljive priče u vezi sa proročanst­vima koja su proslavila Tarabiće. Znate, meni su takve priče interesant­ne, ali daleko od toga da uopšte razmišljam­o da se naš fudbalski put zasniva na natprirodn­im pojavama. Naš igrači imaju dovoljno moći da se suprotstav­e najvećim reprezenta­cijama. Svi zajedno vredno radimo na tome da se plasiramo na EP, ali i ako nam to kojim slučajem ne pođe od ruke, neće biti smak sveta - zaključuje Vladimir Matijaševi­ć.

 ??  ??
 ??  ?? Vladimir Matijaševi­ć
Vladimir Matijaševi­ć
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia