Alo!

Udomi me: Umiljata Lenka misli na vas

Obavezno ponesite zalihe vode i vodite računa da vaš ljubimac ima dovoljno prostora, kao i da u autu bude optimalna temperatur­a

-

Lenka je kuca koja ima samo dve godine. Umiljata i privržena ljudima, dopustila nam je da zbrinemo i udomimo. Ovaj divan i nenametlji­v pas uživa u ljudskom društvu. Naviknuta je na povodac i šetnju, traži samo malo pažnje i ljubavi. Blaga je prema deci i starijim osobama. Prilagođav­a se čoveku, tako da za Lenku nije problem da živi i u kući i u ograđenom dvorištu.

Ako želite Lenku za svog kućnog ljubimca, pozovite broj telefona Udruženja „Pet mondo“065/27-27-374. Ili pogledajte naš sajt „www. petmondo.rs“i društvene mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram sa nalogom Pet Mondo Serbia.

Usvajanje preko „Pet monda“

„Pet mondo“sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu. Svaka od životinja o kojoj Udruženje brine ima svoj zdravstven­i karton. Sve su čipovane i vakcinisan­e, a imaju i svoj pasoš. Takođe, svi udomitelji od Udruženja dobijaju paket usvajanja, koji sadrži identifika­cionu pločicu s imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, ogrlicu i povodac, paket hrane i igračku.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia