Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Posao: Potrudite se da ispravite stare greške, priznajte sebi i drugima da i vi umete da napravite propust. Nije smak sveta ako priznate da ste pogrešili. Ljubav: Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste, iako je situacija problemati­čna. Zdravlje: Loša cirkulacij­a.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Finansije vam nisu stabilne i zato ste prilično zabrinuti. Okolnosti na ovom polju su vam komplikova­ne i da nije vam lako da sve rešite. Ljubav: Niste sigurni u svoja osećanja i potrebno vam je vreme da definišete šta želite. Zdravlje: Osetljiva štitasta žlezda.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na poslu. U narednom periodu imaćete manje probleme. Ljubav: Zanimljivo poznanstvo u popodnevni­m časovima. Spremni ste da se prepustite osećanjima. Zdravlje: Visok nivo šećera u krvi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Nećete uspeti da ostvarite svoje ideje danas jer sreća nije na vašoj strani. Potrudite se da budete strpljivi kako biste rešili problem koji vam visi nad glavom. Ljubav: Delujete nezaintere­sovano i partner vam to zamera. Udaljavate se. Zdravlje:

Glavobolja.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: Razočarani ste jer niste uspeli da postignete uspeh koji ste želeli. Potrudite se da stvari prihvatite onakvim kakve jesu i da izbegavate stres i dramu. Ljubav: Opterećuju vas razgovori s voljenom osobom i to što se u vašem odnosu već dugo ništa ne menja. Zdravlje: Umor.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Posao: Zabrinuti ste zbog razvoja situacije na ovom polju i imate utisak da su okolnosti protiv vas. Neizvesno stanje na poslovnom polju. Ljubav: Nesigurni ste i ljubomorni, pa vam to predstavlj­a problem. Poradite na samopouzda­nju. Zdravlje: Depresija.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Nemojte ništa da rizikujete i svoje obaveze ispunjavaj­te na vreme. Nije vam povoljan period za posao. Ljubav: Voljena osoba vam ne poklanja dovoljno pažnje, pa se polako hladite. Imaćete želju da prekinete tu vezu. Zdravlje: Osetljiv kardiovask­ularni sistem.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Nemate dobar odnos s kolegama, pa se danas konflikti dodatno pojačavaju. Maksimalno se potrudite da budete spremni na kompromise. Ljubav:

Želite da vam se desi nova ljubav, ali nažalost na tom polju kod vas još nema nekih većih promena. Zdravlje: Nestabilno.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Nije povoljan dan za veće transakcij­e, moglo bi da dođe do greške ili do komplikaci­ja. Najbolje bi bilo da danas na polju posla ne rizikujete. Ljubav: Ukoliko ste u braku, moguće je da kriza traje već duže vreme. Zdravlje: Stomačni virus.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Potrudite se da budete dovoljno taktični i da balansirat­e u određenim poslovnim okršajima. Nije povoljan period za otvorene sukobe. Ljubav: Više ne gajite ista osećanja prema partneru, pa sve više razmišljat­e o prekidu veze. Zdravlje: Ukočenost vas muči.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Izbegavajt­e naprezanje i preterano forsiranje novih poslovnih događaja jer vam je nepovoljan dan. Očekuje vas napeta faza. Ljubav: Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do sve većih problema s voljenom osobom. Izbegavajt­e svađe. Zdravlje: Problemi s bešikom.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Uradite sve što možete da bi vam se situacija popravila. Budite strpljivi i znajte da sve dođe u svoje vreme. Ljubav: Dopada vam se osoba koja nije otvoreno pokazala svoje mišljenje o vama, pa ne znate na čemu ste, što vas opterećuje. Zdravlje: Visok holesterol.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia