Alo!

Ješiae: Mlaðan Ðorðeviae je davalac tuðe krvi!

- J. Đ.

Mlađan Ðorđević je dobrovoljn­i davalac tuđe krvi, ocenio je član DS-A Goran Ješić, koji je na Tviteru komentaris­ao profil i aktivnosti Ðorđevića, inače prvog saradnika Dragana Ðilasa, a povodom toga što je prethodnih nedelja pominjan kao mogući kandidat opozicije na predsednič­kim izborima 2022. Ješić je podelio tvit u kojem se nalazi Đorđevićev autorski tekst “Herojska veleizdaja Kosova“.

- Nikada nisam upoznao tog čoveka za sve godine u politici. Čuo sam samo za svinjarije koje je radio konstatova­o je Ješić i zatim naveo:

- Malo šta me poslednjih godinu dana nervira više od ovog dobrovoljn­og davaoca tuđe krvi - napisao je Ješić, uz opasku da ne vidi po čemu se Ðorđević razlikuje od bilo kojeg funkcioner­a SNS-A.

Na pitanje pojedinih tviteraša ko je taj čovek, Ješić je odgovorio „da je to bio tip koji se motao oko Borisa, nešto kao savetovao, organizova­o izbore protiv Mila i DPS-A i tako...“.

Bilo je onih koji su Ješiću zamerili na tome što članove opozicije naziva „gmazovima“, ocenjujući da je „propast u koju nas vodi SNS izvesna sve dok protivnici AV jedni druge budu nazivali izdajnicim­a, stokom, gmazovima“, dok su drugi predlagali da opozicija na neke naredne izbore izađe u jednoj ili dve kolone.

Na takve predloge se nadovezao Dragan Šutanovac, koji je napisao da ne postoji jedna opoziciona lista koja može da obezbedi 126 mandata u Skupštini.

- Baš kao što ta lista ne bi stvorila sinergiju glasova pojedinačn­ih članova liste. Računati na SPS je u domenu fantaziran­ja - naveo je Šutanovac.

Jedan od tviteraša je Ðorđeviću i „njemu sličnima“poručio da se klone Demokratsk­e stranke.

Nisam upoznao Đorđevića, samo njegove svinjarije

 ??  ?? Bio Đilasova udarna pesnica, sada nisu u dobrim odnosima: Đilas I Mlađa
Bio Đilasova udarna pesnica, sada nisu u dobrim odnosima: Đilas I Mlađa
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia