Alo!

Luna potpuno deformisal­a usnu

Bivša zadrugarka nedavno je povećala usne, ali je nakon intervenci­je došlo do komplikaci­ja

- V. ĐORĐEVIĆ

Luna Đogani, učesnica i pobednica druge sezone „Zadruge“, nakon što je u grudi pre gotovo godinu dana ugradila implantate, podvrgla se još jednoj estetskoj korekciji, saznaje „Alo!“.

Naime, Luna je nedavno povećala usne, ali je nakon intervenci­je došlo do komplikaci­ja, pa joj se gornja usna potpuno deformisal­a.

- Luni su svi govorili da su joj usne lepe i da ih ne dira, međutim, ona nije bila zadovoljna. Stalno je govorila da želi veći volumen i na kraju rešila je da se podvrgne proceduri uvećavanja usana ispričao je za „Alo!“izvor blizak zadrugarki i dodao:

- U klinici na kojoj je korigovala usne su joj objasnili da je bolje da se odluči za hijaluron, koji je potpuno prirodan materijal. Međutim, budući da se vremenom troši i neophodno ga je stalno dopunjavat­i, Luni se nije dopala ta ideja. Predočili su joj i mogućnost da usne poveća silikonom, što je trajnije rešenje - ispričao je izvor blizak Luni za „Alo!“.

Kako nam je rekao, iako su lekari Luni objasnili da su komplikaci­je moguće ukoliko se odluči za silikon, jer se sa veštačkim materijalo­m nikad ne zna, ona se ipak nadala da se to njoj neće desiti.

- Prvo je imala veliki otok, ali je zahvaljuju­ći oblogama i lekovima brzo prošao, međutim, kada je videla da joj se usna deformiše prilikom govora, kao i da je kriva, potpuno je pobesnela. Danima se nije slikala i snimala čak ni za Instagram, a kada bi to učinila, stavljala bi masku - ispričao je izvor „Alo!“.

Kako nam je rekao, budući da ona i Marko zarađuju od te društvene mreže, na kojoj reklamiraj­u razne proizvode, firme i usluge, morala je da objavi jedan promotivni video-klip, na kojem su svi njeni pratioci jasno videli da se sa njom nešto desilo.

- Šta si uradila sa usnama? Je l’ moguće da si ih povećavala kad su bile prelepe? Jesi li svesna da si se unakazila? Šta ćeš sada da radiš? - samo su neki od komentara na račun Luninog novog izgleda. Pozvali smo Lunu Đogani kako bismo pokušali da dobijemo informacij­u iz prve ruke, ali je ona do zaključenj­a ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Kada je videla da joj se usna krivi prilikom govora, potpuno je pobesnela

Prvo je imala veliki otok, ali je zahvaljuju­ći oblogama i lekovima brzo prošao

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia