Alo!

Miljana: Deèko me je šutirao i tukao na ulici

- V. Đ.

Slagala sam da sam ponovo u drugom stanju samo da bi njega ponovo pozvali u rijaliti

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola stavili su tačku na svoju turbulentn­u vezu, a bivša zadrugarka nedavno je otkrila da je nakon njihovih burnih svađa morala da interveniš­e i Hitna pomoć!

Tako je ispričala da se potukla sa bivšim dečkom nasred ulice, da je često obmanjival­a ljude zbog njega, ali i da je morala da vraća njegove dugove.

- Napravila sam budalu od sebe, a mojoj mami je pozlilo zbog toga što je čula šta mi je sve radio. Manipulisa­o je, zvao ljude, pričao im je svašta, da nemamo novca, da smo gladni i žedni, da moj sin Željko nema šta da jede... Onda je od ljudi uzimao pare u moje ime, a ja sam to posle morala da vraćam.

Slagala sam da sam u drugom stanju samo da bi njega pozvali da ponovo uđe u rijaliti. Jednom me je šutirao i pljuvao nasred ulice, zvao je policiju i pričao da ga maltretira­m... - rekla je u dahu Miljana u uključenju u emisiju „Narod pita“, a potom se javila i njena majka.

- Najteže mi pada to što je potrošio mnogo novca koji je ona zaradila za sina Željka. Srce mi se slomilo kada mi je Miljana rekla da ju je Zola terao da krade novac od poklona koji je moj unuk dobio za prvi rođendan. Tukli su se, život su mi skratili, čak mi je i pozlilo, pa je i Hitna pomoć dolazila - rekla je

Marija.

 ?? FOTO: E-STOCK/IVAN DOBRIČIĆ ??
FOTO: E-STOCK/IVAN DOBRIČIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia