Alo!

Ana Seviae pobegla avionom na more

-

Stevan Piale, jedan od popularnij­ih glumaca mlađe generacije i zvezda hit serije „Igra sudbine“, juče je postao otac devojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Rosa. U razgovoru za „Alo!“, Piale je otkrio da jedva čeka da njegova supruga sa ćerkom stigne u njihov porodični dom, ali i da zbog koronaviru­sa još uvek nije video svoju naslednicu.

- Šta da vam kažem? Osećam se neverovatn­o, čudno, ispunjeno... Nažalost, nisam je još uvek uzeo u ruke, jer su posete zbog koronaviru­sa zabranjene, ali sam je video na slikama i putem video-poziva - rekao je za „Alo!“uzbuđeni otac, koji je bio na snimanju kada smo se čuli.

- Mora da se radi, šta ćete! - našalio se on. Kako kaže, i mama i beba se osećaju odlično, supruga Una porodila se prirodnim putem i očekuju da za dva dana napusti porodilišt­e „Narodni front“, ukoliko sve bude u redu.

- Želja moje supruge je bila da nam se ćerkica zove Rosa, a ja sam aminovao jer se i meni dopala. Kod kuće je skoro sve spremno za njihov izlazak, sem nekih detalja - rekao je glumac za „Alo!“.

Još je nisam uzeo u ruke, jer su posete porodilišt­u zabranjene zbog koronaviru­sa, STEVAN

 ??  ??
 ??  ?? Piale sa suprugom Unom
Piale sa suprugom Unom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia