Alo!

Romana ojadila ljude za pare, a sada se hvali luksuzom

- M. M.

Pevačica je snimke iz luksuzne sobe objavila na svom Instagramu

Pevačica i njen partner ukrali su oko 14.000 evra, a sud im je naložio da vrate sav novac

Pevačica Romana Panić prevremeno je puštena iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, a skromnu zatvorsku ćeliju odmah je zamenila luksuznom hotelskom sobom!

Naime, pevačica, koja je iza rešetaka dospela jer je s partnerom Filipom Mrkajićem ukrala oko 14.000 evra, kao da je izgubila kompas, te se, umesto da se javno izvini svim svojim žrtvama, pohvalila luksuzom u kojem trenutno uživa.

- Pozdrav iz imigracion­og centra u Brizbejnu - ironično je napisala Panićeva u video-snimku koji je objavila na svom Instagramu i tako pokušala da negira pisanja domaćih medija koji su preneli da će pevačica do isteka uslovne kazne i deportacij­e u Srbiju biti smeštena u centru za migrante.

Naime, kako je „Alo!“ranije pisao, Romana će ostatak uslovne kazne od godinu dana moći da provede na slobodi, uz obavezu da se jednom nedeljno javi u policijsku stanicu u Brizbejnu, kako bi se evidentira­lo da osuđenik nije napustio teritoriju na kojoj je počinio krivično delo. Takođe, Romana i njen partner će prema sudskoj odluci morati i da vrate sav pokradeni novac, a ukoliko ne budu imali finansijsk­ih sredstava, moći će da nadoknade štetu i kroz društveno-koristan rad. To u Australiji uključuje čišćenje ulica, pranje grafita sa javnih površina, uređivanje zelenila...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Umesto da se izvini, šalje pozdrave
Umesto da se izvini, šalje pozdrave
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia